Ποιος είναι ο πατέρας της Τσέλσι Κλίντον;

Ποιος είναι ο πατέρας της Τσέλσι Κλίντον;
Δεν έχει τέλος η ερωτική ζωή των Κλίντον ή άλλος ένας βρόμικος πόλεμος. Μετά το σκάνδαλο Λεβίνσκι, ένα ακόμα ροζ σύννεφο με μαύρες διαστάσεις έρχεται να προκαλέσει δονήσεις.

Φήμες που κυκλοφόρησαν στο σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Radar» και επεκτάθηκαν γρήγορα στο Διαδίκτυο θέλουν την Τσέλσι να μην είναι βιολογικό παιδί του πατέρα της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Αναφέρουν μάλιστα ότι η πατρότητα της 34χρονης Τσέλσι, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποτελεί «το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του Αρκάνσας»!

Σύμφωνα με τις φήμες πολλοί άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι όταν πληροφορήθηκαν πως ο Μπιλ Κλίντον δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι, αλλά οι άνθρωποι του Little Rock στο Αρκάνσας, φαίνεται πως ξέρουν την αλήθεια εδώ και δεκαετίες...


Οπως εξάλλου αποκάλυψε πρώην βοηθός του, ο Λάρι Νίκολς, πριν από χρόνια ο Μπιλ Κλίντον είχε αναμειχθεί σε ένα σκάνδαλο, καθώς μία γυναίκα-κάτοικος του Little Rock, ισχυριζόταν πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Ο Κλίντον αρνήθηκε τις «κατηγορίες» και την πατρότητα, αποκαλύπτοντας πως είναι... στείρος!

«Συζητούσαμε για τις απαιτήσεις αυτής της γυναίκας, που ισχυριζόταν ότι ο Μπιλ την άφησε έγκυο, όμως εκείνος αρνήθηκε ότι μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί καθώς, όπως ο ίδιος είπε, είχε περάσει ιλαρά ως παιδί και αυτό τον κατέστησε στείρο» εξήγησε ο πρώην βοηθός του.

Και πρόσθεσε: «Τα ακριβή λόγια του Μπιλ Κλίντον ήταν: «Ρίχνω άσφαιρα». Εμεινα έκπληκτος από αυτό που μόλις είχα ακούσει και τότε τον ρώτησα: «Και η Τσέλσι;». Και μου απάντησε: «Ω, είναι παιδί του Γουέμπ Χάμπελ».

Οπως επίσης διευκρίνισε ο Νίκολς: «Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι η Χίλαρι είχε σεξουαλικές επαφές άνδρες για να αποκτήσει παιδί, αλλά δεν ήταν με τον Μπιλ Κλίντον το παιδί που έκανε. Η Τσέλσι είναι η κόρη του Γουέμπ Χάμπελ, του πρώην δημάρχου του Little Rock».

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Enquirer και ο πρώην γαμπρός του Γουέμπ Χάμπελ, Φίνις Σέλνατ, επιβεβαίωσε πως η φήμη κυκλοφορούσε στην περιοχή για πολλές δεκαετίες και πολλοί ήταν εκείνοι που το υποπτεύονταν. Συμπλήρωσε δε ότι όσο η Τσέλσι μεγάλωνε έμοιαζε ολοένα περισσότερο στον Χάμπελ.