Το yacht, οι επενδυτές και το party

Το yacht, οι επενδυτές και το party
Η θαλαμηγός St. Nicholas (με σημαία CAYMAN ISLANDS) βρέθηκε πριν λίγα εικοσιτετράωρα στη θάλασσα του Λουτρακίου. Λευκή,

εντυπωσιακή, λικνιζόταν στα γαλάζια νερά, γράφει η Σίβυλλα. Οι φήμες λένε ότι μεταφέρει μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι δείχνουν ενδιαφέρον για την εξαγορά του Club Hotel Casino Loutraki. Ο χρόνος θα δείξει αν οι συγκεκριμένοι κύριοι επενδύσουν τελικά σε ένα project το οποίο μοιάζει τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Δίπλα στην παραλία, σημειώνεται στο Βήμα, με εξωτικά drinks, γνωστά μοντέλα και οικοδεσπότη τον Στρατή Βογιατζή. Με ένα μεγάλο πάρτι πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της σειράς Κοσμημάτων «Angel by Stratis», στο «AKANΘUS».

Ο Στρατής Βογιατζής, συνεργάστηκε με την Άντζελα Ευριπίδη για τη δημιουργία αυτής της σειράς που είναι εμπνευσμένη από την αγάπη της Άντζελας για τους αγγέλους και την αίσθηση της διαρκούς προστασίας των ανθρώπων από αυτούς.

Κεντρικό θέμα της Angel by Stratis είναι το φτερό, το σπαθί και το μονόγραμμα G, ως αρχικό της λέξης Gate που συμβολίζει την Πύλη προς τον Παράδεισο. Μότο της σειράς είναι η φράση Even the Devil was once an Angel… I believe he may become one again… Ακόμη και ο Διάβολος είχε αρχικά δημιουργηθεί σαν Άγγελος, γεγονός που υποδεικνύει την έμφυτη τάση του ανθρώπου να προτιμά τις «αγνές» προθέσεις από τις «κακόβουλες».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, σύμφωνα με τη Σίβυλλα, ο Χρήστος Ανδριόπουλος, παρουσίασε σε πρώτη επίσημη εμφάνιση το βραβείο των ATHENS FASHION AWARDS σχεδιασμένο από τον Στρατή Βογιατζή.

Η εταιρία Voy Jewellery, συλλογή «Angel by Stratis» αποφάσισε να συμβάλλει διαθέτοντας μέρος των κερδών στην πρωτοποριακή κοινωνική δράση «ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ καλύτερη Ελλάδα», που απευθύνεται στους φοιτητές ΑΕΙ - ΤΕΙ με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, και έχει θεσπιστεί από τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.