Ηρθε στην Ελλάδα το e-couponing - Πώς θα το χρησιμοποιήσουμε

 Ηρθε στην Ελλάδα το e-couponing - Πώς θα το χρησιμοποιήσουμε
Πρόκειται για μία νέα εφαρμογή που θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.


Είναι μία εφαρμογή που μας δίνει την δυνατότητα να αγοράσουμε προϊόντα μέσω εκπτωτικών κουπονιών.
Ειδικότερα η First Data Hellas, θυγατρική της First Data Corporation, εταιρείας με ηγετική θέση διεθνώς στην επεξεργασία πληρωμών και στις καινοτομίες που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ανακοίνωσε ότι προχωρά σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών mobile marketing, Warply καθώς και τη θυγατρική της NIOBIUM LABS Ltd, για τη δημιουργία υπηρεσίας που θα παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές ηλεκτρονικά εκπτωτικά κουπόνια, μέσα από εφαρμογή στην οποία θα έχουν πρόσβαση από τα κινητά τους τηλέφωνα.
Η υπηρεσία -η πρώτη του είδους που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα- θα προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να λαμβάνουν online προσφορές ή εκπτωτικά κουπόνια στο κινητό τους τηλέφωνο, τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώνουν γρήγορα και εύκολα στα σημεία πώλησης των συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής, χρησιμοποιώντας απλώς τη φορητή τους συσκευή, χωρίς να χρειάζεται να επιδείξουν κάποιο εκτυπωμένο παραστατικό.
Η τεχνολογία e-couponing της Warply προσφέρει τη δυνατότητα σε παρόχους, προμηθευτές, αλλά και πωλητές λιανικής, να σχεδιάσουν και να διαθέσουν κουπόνια, τα οποία μπορούν να αποθηκεύονται στην πλατφόρμα επεξεργασίας της First Data. Με τη χρήση της σχεδιαζόμενης εφαρμογής, οι καταναλωτές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά κουπόνια που εκδίδονται από όλους τους συνεργαζόμενους παρόχους. Όταν επιλέγουν ένα κουπόνι, οι καταναλωτές θα μπορούν να το εξαργυρώνουν στο σημείο πώλησης του συνεργαζόμενου πωλητή λιανικής με τη χρήση ενός μοναδικού κωδικού που θα αποτελείται από τέσσερα έως έξι ψηφία. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η προσφορά/μείωση της τιμής θα εισάγεται αυτόματα στον λογαριασμό του πελάτη και θα καταγράφεται πάνω στο παραστατικό της απόδειξης.
Η νέα πλατφόρμα e-couponing με την εφαρμογή για κινητά θα προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές τη δυνατότητα να επωφελούνται από τρέχουσες προσφορές και μειώσεις τιμών, καθώς και περαιτέρω διευκολύνσεις όπως γρήγορη διεκπεραίωση των συναλλαγών και ταχύτερη εξυπηρέτηση. Επιπλέον, οι προμηθευτές, οι πάροχοι και τα καταστήματα λιανικής θα μπορούν να πραγματοποιούν πιο αποτελεσματικά προωθητικές ενέργειες και προσφορές για τα προϊόντα τους, με τη χρήση ηλεκτρονικών μηνυμάτων που θα αποστέλλονται κατευθείαν στη φορητή συσκευή του καταναλωτή.
Η First Data και η Warply σχεδιάζουν να θέσουν τη νέα υπηρεσία σε πιλοτική κυκλοφορία τον Ιούλιο, σε συνεργασία με ελληνικά καταστήματα λιανικής, αλλά και επιλεγμένους διεθνείς προμηθευτές που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.