Θες να περπατήσεις στο… ταβάνι; Τώρα μπορείς –Δες που και πώς (video)

Θες να περπατήσεις στο… ταβάνι; Τώρα μπορείς –Δες που και πώς (video)
Όχι δεν θα γίνετε …σπάιντερμαν από τη μια στιγμή στην άλλη. Ούτε για μαγικά θα σας μιλήσουμε ούτε για ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Ούτε καν για μια εφεύρεση ενός τρελού επιστήμονα που κατάφερε να νικήσει τον νόμο της βαρύτητας.  

Το θέμα μας αφορά μια τουριστική …ατραξιόν η οποία άνοιξε τις πύλες της πριν από λίγες εβδομάδες και ήδη συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών. Άρα, το θέμα μας είναι αμιγώς οικονομικό. Περιγράφει επί της ουσίας, πώς με μια καλή ιδέα μπορείς να μαζέψεις χρήματα από εισιτήρια.

Τι σκέφτηκαν λοιπόν στη Σανγκάη; Να χτίσουν ένα σπίτι … ανάποδα. Δίνουν έτσι στον επισκέπτη να περπατήσει στο ταβάνι, να δει τον καναπέ από μια άλλη οπτική γωνία και να νιώσει την… απειλή του να κάτσει κάτω από μια λεκάνη τουαλέτας. Γιατί να θέλετε να επισκεφτείτε ένα …ανάποδο σπίτι; Το instagramείναι ένας καλός λόγος. Αν έχετε βαρεθεί τις φωτογραφίες που σας απεικονίζουν να κρατάτε μια πυραμίδα ή να στηρίζετε με το ένα χέρι τον πύργο της Πίζας, τώρα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε το άλμπουμ σας και με μια φωτογραφία που θα σας δείχνει να περπατάτε στο ταβάνι. Και επειδή το videoισοδυναμεί με πολλές χιλιάδες λέξεις, δεν έχετε παρά να αφιερώσετε λίγα δευτερόλεπτα για να δείτε και με τα μάτια σας τι ακριβώς εννοούμε.

Την έκπληξη την αφήσαμε για το τέλος. Αναποδογυρισμένα σπίτια υπάρχουν πλέον σε πολλές περιοχές ανά τον κόσμο. Φαίνεται ότι σιγα-σιγά γίνονται μόδα; Μήπως να φτιάξουμε και εμείς κάτι παρόμοιο; Μια Βουλή ίσως;