Κορυφαίος τουριστικός προορισμός για τους Αυστριακούς η Ελλάδα

Κορυφαίος τουριστικός προορισμός για τους Αυστριακούς η Ελλάδα
Την προτίμηση τους για τις μαγευτικές παραλίες και τα νησιά της Ελλάδας, εκδηλώνουν οι Αυστριακοί, όπως τονίζει ο διευθυντής της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας «Niki» , Κρίστιαν Λέσγιακ, στο σημερινό φύλλο της αυστριακής εφημερίδας «Ντερ Στάνταρντ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρεία του ήταν η μόνη που αύξησε μέσα στο 2013 τους προορισμούς της προς την Ελλάδα.
Επισημαίνει ακόμη, πως πτήσεις της «Niki» γίνονται πλέον και προς μικρότερα ελληνικά νησιά, όπως Σαντορίνη, Μύκονος ή Κάρπαθος και μάλιστα αυτές δεν είναι, ως συνήθως, μόνον μία φορά την εβδομάδα, αλλά, για παράδειγμα προς τη Σαντορίνη υπάρχουν έξι πτήσεις της εβδομαδιαίως.
Σύμφωνα με τον ίδιο η τάση ανάκαμψης οφείλεται και στην προσπάθεια που γίνονται να προσφέρονται πτήσεις της εταιρείας για την Ελλάδα για μια μακρύτερη χρονική περίοδο, δηλαδή από το Πάσχα μέχρι το Νοέμβριο.
Στις δηλώσεις του στην εφημερίδα, ο διευθυντής της «Niki» αναφέρει πως για την εταιρεία του ο αριθμός των κρατήσεων για την Ελλάδα σημείωνε συνεχή πτώση μετά το 2006 και μια αναστροφή υπήρξε το 2013 όταν ο αριθμός των κρατήσεων επανήλθε στο επίπεδο του 2006, ενώ για το 2014 έχει ήδη υπερβεί τον περυσινό.