"Απόβαση" στην Κρήτη του ανθρώπου που θα μας διαγράψει το χρέος

"Απόβαση" στην Κρήτη του ανθρώπου που θα μας διαγράψει το χρέος
Στην Κρήτη μοιράστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η δήλωση υποστήριξης προς τον Άρτεμη Σώρρα, του ανθρώπου που θέλει να εξαγοράσει το δημόσιο χρέος της Ελλάδας με 600 δις ευρώ και τα οποία όπως υποστηρίζει διαθέτει!

Πολλοί Κρητικοί σταμάτησαν για να περιεργαστούν το έγγραφο και μάλιστα αρκετοί εξ αυτών έβαλαν και την υπογραφή τους. Συγκεκριμένα υπογράφοντας δηλώνουν, σύμφωνα με το έντυπο, ότι «θέλουν και αιτούνται την αποδοχή της πρότασης των 600 δισ. για την εξαγορά του δημόσιου χρέους από τον Α. Σώρρα». Επίσης σε άλλο έγγραφο που μοιράστηκε o κ. Σώρρας ζητά την στήριξη του ελληνικού για μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του Α. Σαμαρά, του Ε. Βενιζέλου, του Φ. Κουβέλη, του Κ. Παπούλια και όλων των λοιπών υπουργών και βουλευτών. Μάλιστα ο ίδιος ζητά 4 εκ. υπογραφές!


Ο Αρτεμης Σώρρας που θα έσωζε την Ελλάδα

Η εμφάνιση του Αρτεμη Σώρρα που θα έσωζε την Ελλάδα ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012, όταν η ομάδα ΕΝD, Εnd National Debt (το τέλος του χρέους), παρουσίαζε πλαστό, όπως απεδείχθη, έγγραφο που αναφέρει ότι ο κ. Αρτέμιος Σώρρας έχει καταθέσει το ισόποσο των 600 δισ. δολαρίων σε χρεόγραφα του αμερικανικού Δημοσίου με ημερομηνία λήξεως τον Αύγουστο του 2014. Δεν δίστασαν να μπλέξουν και την Bank of Montreal υποστηρίζοντας ότι εκεί βρίσκονταν τα χρήματα.
Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε οι ελληνικές αρχές (τον Απρίλιο του 2013) απευθύνθηκαν στο αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, το οποίο τους απάντησε ότι τα χρεόγραφά τους δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί στους οποίους αναφέρονται δεν υπάρχουν και ότι σε κάθε περίπτωση η διακίνησή τους πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα.
Όπως προκύπτει από την έρευνα, ο εκδότης και υπογράφων τα ομόλογα είναι κάτοικος της πολιτείας της Ουάσιγκτον και το 2003 διεγράφη ακόμη και από τον Δικηγορικό Σύλλογο της πολιτείας, όπως τουλάχιστον προκύπτει από απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου που φιλοξενείται στον επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου.
Μετά την παύση του από το δικηγορικό σύλλογο σκέφτηκε να αποδώσει σε αμερικανική εταιρεία με τον τίτλο «UNITED STATES» που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, την έκδοση χρεογράφων, τα οποία φέρονται να ενσωματώνουν χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών... έναντι διαφόρων που τα χρησιμοποιούν.