"Ντετέκτιβ" θα κόβουν κλήσεις στους Αθηναίους από σήμερα

"Ντετέκτιβ" θα κόβουν κλήσεις στους Αθηναίους από σήμερα
Επανέρχεται από σήμεραΤρίτη η λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης στο δήμο Αθηναίων. Βέβαια μην περιμένετε να δείτε δημοτικούς αστυνομικούς να σας κόβουν κλήσεις, αφού το "σώμα" καταργήθηκε.

Η υπηρεσία που ανέλαβε την "βρώμικη δουλειά" θα λειτουργεί ως τμήμα στη νεοσυσταθείσα Διεύθυνση Ελέγχου Κοινοχρήστου Χώρου.

Η ελεγχόμενη στάθμευση θα λειτουργεί με υπαλλήλους, οι οποίοι δεν θα φορούν πλέον στολή καθώς, όπως είναι γνωστό, η δημοτική αστυνομία ως υπηρεσία καταργήθηκε μετά από κυβερνητική απόφαση. Οι υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων θα φέρουν ειδική ταυτότητα σε ευκρινές σημείο.(σ.σ. Μιλάμε για ντεντέκτιβ σε ειδικές αποστολές)

Για την επανέναρξη της λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, έχει ήδη ξεκινήσει, μέσω σημειωμάτων, η ενημέρωση των οδηγών, τα αυτοκίνητα των οποίων είναι σταθμευμένα παράνομα στις ειδικά διαγραμμισμένες περιοχές.

Εκτός από την επιτήρηση του συστήματος της ελεγχόμενης στάθμευσης, οι υπάλληλοι θα μπορούν να βεβαιώνουν και κλήσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σε συναρμοδιότητα με την Ελληνική Αστυνομία, όπως ορίζει ο νόμος.