Ανακοινώνονται το μεσημέρι οι βαθμοί των Πανελλαδικών

Ανακοινώνονται το μεσημέρι οι βαθμοί των Πανελλαδικών
Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Γενικών (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-Β) στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Εκτός απροόπτου οι βαθμολογίες θα αναρτηθούν σε όλα τα λύκεια της χώρας μετά τη μία το μεσημέρι.

Επίσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Παράλληλα, εντός των επόμενων ημερών θα δοθούν στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία των γραπτών επιδόσεων για τους υποψηφίους οι οποίοι συμμετείχαν στις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ, ΕΠΑΛ-Β΄ και ΕΠΑΛ-Α΄ πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι τις 5 Ιουλίου μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.