Ολο και πιο ψηλά το fpress.gr. 328.891 μοναδικά ...ευχαριστούμε!!!!!

Ολο και πιο ψηλά το fpress.gr. 328.891 μοναδικά ...ευχαριστούμε!!!!!
Θα ήθελα για μία ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και κάθε μήνα που περνά οδηγείτε όλο και πιο ψηλά το fpress.gr.

Το έχω ξαναγράψει και θα συνεχίζω να το γράφω ότι εμείς δεν θα μπούμε στη λογική των copypaste «πετυχημένων» sites που έχουν στήσει, ως σύγχρονες γαλέρες, «καταξιωμένοι» δημοσιογράφοι. Πιστεύουμε ότι το πρωτογενές ρεπορτάζ, η συνέπεια και το ήθος, ανταμείβονται. Αργά ίσως, αλλά σταθερά.

Επίσης έχω ξαναγράψει ότι ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν θα μπορούσαμε να δούμε, πριν από δύο χρόνια που ξεκινήσαμε, αυτό που σήμερα είναι πραγματικότητα.Το ότι δηλαδή, το fpress.gr, θα φιλοξενεί πάνω από 300.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα. Αυτό που ξεκίνησε από το μεράκι δύο φίλων, «να στήσουν» ένα χρηστικό οικονομικό site που θα δίνει απαντήσεις στα σύνθετα ερωτήματα που απασχολούν καθημερινά τους πολίτες, να μετεξελίσσεται σε ένα δυναμικό portal, με μια μεγάλη πλέον δημοσιογραφική ομάδα, που δίνει το στίγμα στην οικονομική, επιχειρηματική και πολιτική επικαιρότητα.

Και όμως συνέβη χάρη στην δική σας εμπιστοσύνη, στήριξη και βοήθεια. Εμείς όλοι εδώ στο fpress.gr, προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις αυξημένες, πλέον, απαιτήσεις των αναγνωστών μας αλλά και της ίδιας της εποχής, "λανσάραμε" ένα πιο εύχρηστο, λειτουργικό αλλά και εικαστικά πιο μοντέρνο site που σε καμία περίπτωση όμως δεν θα κάνει "εκπτώσεις" στο περιεχόμενο του. Εξάλλου αυτό είναι κάτι που όλοι εσείς γνωρίζετε καλά όλο αυτό το διάστημα που μας εμπιστεύεστε καθημερινά.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας συνεχίζουμε δυνατότεροι και χωρίς εξαρτήσεις. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους 328.891 μοναδικούς μας επισκέπτες του Νοεμβρίου!!!!!