Τζόνι Ντεπ: Ο άγνωστος πρώτος γάμος του - Αυτή η γυναίκα του άνοιξε το δρόμο προς τη δόξα (pic)

Τζόνι Ντεπ: Ο άγνωστος πρώτος γάμος του - Αυτή η γυναίκα του άνοιξε το δρόμο προς τη δόξα (pic)

Ο Τζόνι Ντέπ έχει κάνει δύο γάμους.

Την Άμπερ Χέρντ την μάθαμε όλοι, εξαιτίας της πολύκροτης δίκης που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον ηθοποιό να κερδίζει πανηγυρικά.

Τον πρώτο του γάμο ωστόσο, τον γνωρίζουν λίγοι. Και δεν είναι με την Γαλλίδα μάνα των παιδιών του Βανέσα Παραντί.

Ήταν μόλις 20 χρονών

Ο πρώτος του γάμος έγινε στα νιάτα του, το 1983 όταν ο Ντεπ ήταν μόλις 20 χρόνων. Εκείνη ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερή του, ενώ το «προξενιό» είχε κάνει η αδελφή της, η οποία τότε έβγαινε με ένα μέλος της μπάντας που ανήκε και ο Τζόνι Ντεπ. Άλλωστε, προτού ασχοληθεί με την υποκριτική, ο ηθοποιός έπαιζε μουσική.

Πρόκειται για την Λόρι Άλισον που ανέλαβε μακιγιέρ τους συγκροτήματος που έπαιζε μουσική στη Φλόριντα. Ωστόσο, αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους και στην Καλιφόρνια. Αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν, αφού δυσκολεύονταν να κλείσουν συναυλίες. Μάλιστα, ο Ντεπ χρειάστηκε να δουλεύει ακόμα και σε τηλεμάρκτινγκ, πουλώντας στυλό για τα προς το ζην.

Η συνάντηση με τον Κέιτζ

Και κάπου εκεί, στην πόλη των «Αγγέλων» και των ευκαιριών ήρθε και για εκείνον η μεγάλη ευκαιρία… η σύζυγός του τον σύστησε στον ανιψιό του Φράνσις Φορντ Κόπολα, Νίκολας Κέιτζ. Οι δυο τους σύντομα έγιναν φίλοι και ο Κέιτζ σύστησε τον Ντεπ σε έναν ατζέντη, που του έκλεισε ακρόαση για την διάσημη ταινία τρόμου, «Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες».

Ο νεαρός Τζόνι πήρε το ρόλο, με τον ίδιο χρόνια αργότερα να δηλώνει ότι το έκανε καθαρά για να πληρώσει το ενοίκιο. Όταν, όμως, ξεκίνησαν τα γυρίσματα, άρχισε κι εκείνος να γοητεύεται με το κομμάτι της υποκριτικής και γρήγορα αποφάσισε πως θέλει να ασχοληθεί σοβαρά.

Βελούδινος χωρισμός

Κι ενώ επαγγελματικά ο Τζόνι Ντεπ έβλεπε τις μετοχές του να ανεβαίνουν και οι δρόμοι να ανοίγουν για εκείνον με προοπτικές για το μέλλον, η προσωπική του ζωή ακολουθούσε αντίθετη πορεία. Ο γάμος του αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και κανείς από τους δύο δεν έδειχνε διατεθειμένος να παλέψει για να τον σώσει. Ο έρωτας που ένιωθαν τον πρώτο καιρό είχε χαθεί και δύο χρόνια μετά, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο.

Ο χωρισμός τους ήταν «βελούδινος», χωρίς τσακωμούς και αντιδικίες. Μέχρι και σήμερα οι σχέσεις του είναι καλές, με την πρώτη σύζυγο Ντεπ να έχει διαφορετική άποψη για εκείνον, σε σχέση με τη δεύτερη, την Άμπερ Χερντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ