«Θέλω τα λεφτά μου»: Εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε με ρόπαλο στο Ραδιομέγαρο

«Θέλω τα λεφτά μου»: Εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε με ρόπαλο στο Ραδιομέγαρο

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, όταν ένας άνδρας εισέβαλε με ρόπαλο στο κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας μπούκαρε με το αυτοκίνητό του στο προαύλιο της ΕΡΤ σπάζοντας την προστατευτική μπάρα. Όταν τον είδε άνδρας της υπηρεσίας ασφαλείας security, αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Όμως εκείνος, κατάφερε να μπουκάρει στο κτίριο και ανέβει μέχρι τον όροφο που βρίσκεται το λογιστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, έσπασε τη τζαμαρία των γραφείων του λογιστηρίου και άρχισε να φωνάζει “θέλω τα λεφτά μου”. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για εξωτερικό συνεργάτη της ΕΡΤ που, όπως υποστηρίζει, είχε οικονομικές διαφορές με το λογιστήριο.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, τον συνέλαβαν.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

“Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη. Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό”.

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ