Eurovision με ακλόνητο φαβορί την Ουκρανία - Οι πιθανότητες της Ελλάδας

Eurovision με ακλόνητο φαβορί την Ουκρανία - Οι πιθανότητες της Ελλάδας

 

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision διεξάγεται το βράδυ αλλά οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ήδη αναδείξει... νικητή.

 

Πιθανότητες 60% για νίκη της Ουκρανίας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιείται στο Τορίνο δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες και όλα δείχνουν πως -εφόσον επιστρέψει η ειρήνη στη χώρα- ο διαγωνισμός του 2023 θα διεξαχθεί στο Κίεβο.

Η υποψηφιότητα της Ουκρανίας δίνει απόδοση της τάξης του 1,3 στις στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες θεωρούν πως το τραγούδι της χώρας Stefania των Kalush θα επικρατήσει μεταξύ των 25 υποψηφιοτήτων.

Αν και κανείς σε αυτόν τον διαγωνισμό δεν θυμάται τον δεύτερο ή τον τρίτο, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως η Βρετανία που συνήθως... πατώνει στον διαγωνισμό εμφανίζεται στη δεύτερη θέση με βάση τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Το τραγούδι του Sam Ryder "Space Man" συγκεντρώνει πιθανότητα 10% και οι στοιχηματικές θα πληρώσουν απόδοση που φτάνει ως και το 10:1 εάν γίνει η μεγάλη έκπληξη. Πλουσιότεροι ως και κατά 12 φορές σε σχέση με το αρχικό τους στοίχημα θα γίνουν όσοι ποντάρουν στο σουηδικό τραγούδι (και εφόσον βέβαια αυτό κάνει την έκπληξη), ενώ εξίσου ψηλά κινούνται και οι αποδόσεις για το ιταλικό τραγούδι που έχει όμως μόλις 6% πιθανότητες να επικρατήσει. Οσο για την ελληνική συμμετοχή, δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι περισσότερο από μία καλή παρουσία στον διαγωνισμό (σύμφωνα πάντοτε με όσα προβλέπουν οι μπουκμέικερς) της νεαρής Αμάντα Τενφιορντ και του "Die Together".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ