Γουίλ Σμιθ: Αποκλείστηκε δέκα χρόνια από την τελετή απονομής των Όσκαρ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Γουίλ Σμιθ: Αποκλείστηκε δέκα χρόνια από την τελετή απονομής των Όσκαρ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του γνωστού ηθοποιού.

Μετά από συνεδρίασή της, η αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών αποφάσισε ότι ο Γουίλ Σμιθ (Will Smith) δεν θα μπορεί να παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις της, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η τελετή απονομής των Oscars.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι απαγορεύει στον ηθοποιό την είσοδο σε οποιαδήποτε εκδήλωση της αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένης της τελετής των Όσκαρ, για τα επόμενα 10 χρόνια.

Ο 52χρονος Αμερικανός ηθοποιός είχε χαστουκίσει τον παρουσιαστή Κρις Ροκ επί σκηνής, στη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, αντιδρώντας σε προσβλητικά σχόλια που έκανε ο Ροκ για τη σύζυγό του.

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό:

Η πρώτη αντίδραση του Will Smith για τον αποκλεισμό του από τα Oscars

Ο Γουίλ Σμιθ, ο οποίος παραιτήθηκε από την Ακαδημία για να επισπευσθεί η διαδικασία, εξέδωσε μια άμεση, συνοπτική δήλωση σχετικά με τον αποκλεισμό του από τα Oscars για την επόμενη δεκαετία.

«Αποδέχομαι και σέβομαι την απόφαση της Ακαδημίας», είπε ο ηθοποιός σε δήλωσή του στο CNN.

Μετά από το περιστατικό με το χαστούκι, σε τοποθέτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, o Γουίλ Σμιθ είχε απολογηθεί για την πράξη του, την οποία χαρακτήρισε «αδικαιολόγητη», ζητώντας συγγνώμη από τον Κρις Ροκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ