Γρηγόρης Πετράκος - Νέα αμφιλεγόμενη δήλωση: Η Ματίνα Παγώνη δεν έχει ιδέα για τα εμβόλια

Γρηγόρης Πετράκος - Νέα αμφιλεγόμενη δήλωση: Η Ματίνα Παγώνη δεν έχει ιδέα για τα εμβόλια

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην Ματίνα Παγώνη, η οποία πρόσφατα τον είχε επικρίνει για δηλώσεις του σχετικά με τον Covid-19 και τα εμβόλια.

Ο Γρηγόρης Πετράκος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Love it” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ματίνα Παγώνη, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε τοποθετηθεί για την στάση του τραγουδιστή λέγοντας “ο καθένας στο είδος του”.

Ο Γρηγόρης Πετράκος επεσήμανε πως με αυτή τη λογική “δεν θα έπρεπε να μιλούν ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε οι δικηγόροι… Ας πούμε η κυρία Παγώνη δεν έχει καμία τέτοια ειδικότητα που μπορεί να ξέρει για τα εμβόλια. Ιδέα δεν έχει”.

Ο τραγουδιστής υποστήριξε επίσης πως “κάθε δράση φέρνει και αντίδραση” και γι’ αυτό θεωρεί φυσιολογική την επίθεση που δέχεται ωστόσο δεν κρατάει κακία.

«Δεν είμαι σε κάποιο σχήμα αυτό το διάστημα γιατί δεν γίνονται μεγάλα σχήματα που να με αφορούν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι δεύτερο όνομα σε κάποιο σχήμα, δεν με ενδιέφερε ποτέ η μαρκίζα. Με τον Πάνο Κιάμο δεν νομίζω να μπορούσα να συνεργαστώ γιατί ρεπερτοριακά δεν συμπίπτουμε, αλλά έχω ακούσει ότι είναι φανταστικό παιδί», ανέφερε επίσης ο Γρηγόρης Πετράκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ