Τζούλια Νόβα - Νέο ξέσπασμα: Μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ για τη μπλούζα της ΕΣΣΔ

Τζούλια Νόβα - Νέο ξέσπασμα: Μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ για τη μπλούζα της ΕΣΣΔ

«Πολιτικές» διαστάσεις πήρε η ανάρτηση του γνωστού μοντέλου με την μπλούζα της ΕΣΣΔ, που απάντησε στους επικριτές της: «Επί Σοβιετικής Ένωσης δεν πείνασε κανείς».

Με ένα μακροσκελές κείμενο η Τζούλια Νόβα ξεσπάει στο πλήθος αρνητικών σχολίων στα social media, για την επιλογή της να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της φορώντας μια μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και το χαρακτηριστικό σφυροδρέπανο.

Μάλιστα, η ξανθιά καλλονή που γεννήθηκε το 1985 στην τότε Σοβιετική Ουκρανία, είχε απαντήσει σε επικριτικό σχόλιο χρήστη γράφοντας: «Επί ΕΣΣΔ δεν πείνασε κανείς», προκαλώντας περισσότερα αρνητικά σχόλια.

Τζούλια Νόβα - Σάλος στο διαδίκτυο με... το μπλουζάκι της: «Στη Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς»

Με νέα της ανάρτηση η Τζούλια Νόβα, ξεσπά για όσους την καταράστηκαν να χάσει το παιδί που κυοφορεί.

Αναλυτικά λοιπόν η ανάρτηση της:

«Τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει πολύ μεγάλος διχασμός. Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να αγαπάνε ο ένας τον άλλον και να είναι μια γροθιά. Με θλίβει παρά πολύ που ανεβάζοντας μια φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα που απλά μου θύμισε κάτι απο την παιδική μου ηλικία που δεν είχα άσχημες αναμνήσεις αλλά όμορφες , κατάφερε να προκαλέσει τέτοια κακιά στον κόσμο και τόσο άσχημη αντίδραση και κάποιοι να μου ευχηθούν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ .

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι . Δεν ασχολούμαι με την πολιτική και το ότι μοιράστηκα με σας και είπα κάτι το οποίο βιώσαμε επι Σοβιετικής ένωσης το οποίο δεν συμβαδίζει με αυτά που γράφουν στο Ίντερνετ προφανώς δεν φταίω εγώ για αυτό . Εγώ απλά μοιράστηκα εκείνη την ώρα με εσάς την δίκη μου αλήθεια και δεν νομίζω πως απαραίτητα έπρεπε να γράψω ψέματα για να μην σας προκαλέσω !

Σταματήστε επιτέλους να βγάζετε τέτοια κακιά με το παραμικρό και να προσπαθείτε δικτατορικά να επιβάλετε στον κόσμο να μην εκφράζεται ελεύθερα, εξάλλου αυτό δεν σημαίνει Δημοκρατία ; Να εκφραζόμαστε ελεύθερα ή και αυτό λάθος μου το έχουν μάθει ;
Λέτε πως είσαστε Δημοκράτες αλλά μόλις κάποιος εκφράζει την άποψη του η οποία είναι αντίθετη απο την δίκη σας ή ανεβάσει φωτογραφία με μια μπλούζα που του θύμισε κάτι απο το την παιδική του ηλικία (χωρίς να αναφερθεί με σχόλιο σε αυτήν ) να ξεκινάτε να επιτίθεστε με κακιά στον ίδιο αλλά και να μαλώνετε μετάξι σας ! Δεν το καταλαβαίνετε πως είναι λάθος; Μοιράσετε αγάπη επιτέλους και αφήστε την κακιά ! Ξέρω πως είναι πιο δύσκολο αλλά μόνο αυτό μπορεί να μας βάλει σε έναν καλύτερο δρόμο. Με μίσος δεν πήγε ποτέ τίποτα καλύτερα ! Αυτό ήθελα να πω . Καλή σας μέρα!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ