Τζούλια Νόβα - Σάλος στο διαδίκτυο με... το μπλουζάκι της: «Στη Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς»

Τζούλια Νόβα - Σάλος στο διαδίκτυο με... το μπλουζάκι της: «Στη Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς»

Η ανάρτηση του γνωστού μοντέλου Ουκρανικής καταγωγής, όπου εμφανίστηκε με μπλούζα της ΕΣΣΔ με το σφυροδρέπανο, προκάλεσε τα σχόλια των χρηστών του Instagram - Τι απάντησε στους επικριτές της

Μπορεί η Τζούλια Νόβα να διανύει μια περίοδο ευτυχίας, αφού περιμένει σε λίγους μήνες το πρώτο της παιδί με τον σύντροφο της Μιχάλη Βιτζηλαίο, όμως η σχετική ανάρτηση που ανέβασε στα social media προκάλεσε «χαμό» στο διαδίκτυο, όχι βέβαια για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, αλλά για τη... στιλιστική της επιλογή.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας η Τζούλια Νόβα θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, στην οποία κρατάει τρυφερά την κοιλιά της. «Και κάπως έτσι ξαφνικά σαν θαύμα ήρθες και όλα άλλαξαν», σχολίασε το γνωστό μοντέλο

Όμως οι ακόλουθοί της στο Instagram εστίασαν στα αρχικά της μπλούζας της με τα ρωσικά αρχικά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και το σφυροδρέπανο.

Τα αρνητικά σχόλια ήταν πολλά και ένας χρήστης της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα…Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας…???».

Άμεση ήταν η απάντηση της Τζούλιας Νόβα η οποία απάντησε μεταξύ άλλων: «Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς και οι παππούδες μου, γι αυτό δεν έχω πρόβλημα να τη φορέσω…. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς, είχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος».

Δείτε την ανάρτηση της:

Στη συνέχεια πάντως η Τζούλια Νόβα απενεργοποίησε όλα τα σχόλια από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Δείτε την φωτογραφία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ