Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες και ο αγώνας των εργαζομένων του πρώην MEGA και των Ενώσεων ΜΜΕ

Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες και ο αγώνας των εργαζομένων του πρώην MEGA και των Ενώσεων ΜΜΕ

Οι τράπεζες αποφάσισαν να επιστρέψουν τα κεφάλαια στην ειδική διαχείριση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η άμεση καταβολή αποζημιώσεων και μέρους των οφειλομένων αποδοχών των εργαζομένων.

Τη «λήξη της περιπέτειας» των δημοσιογράφων και των εργαζομένων του πρώην MEGA (ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.) χαιρετίζουν με ικανοποίηση τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων ΜΜΕ, καθώς, όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση, ευοδώθηκαν οι προσπάθειες και ο πολυετής κοινός αγώνας εργαζομένων και Ενώσεων.

«Καλωσορίζουμε την απόφαση των τραπεζών να επιστρέψουν τα κεφάλαια στην ειδική διαχείριση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η άμεση καταβολή αποζημιώσεων και μέρους των οφειλομένων αποδοχών των εργαζομένων, σε εφαρμογή των νέων διατάξεων που έφερε πρόσφατα στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών και ψηφίστηκαν σχεδόν ομόφωνα από τα κόμματα» σημειώνουν.

Οι Ενώσεις απευθύνουν ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για τη θετική έκβαση της υπόθεσης, επισημαίνοντας ότι κλείνει με αυτόν τον τρόπο ένας πενταετής κύκλος συνδικαλιστικού αγώνα.

«Θα είμαστε κοντά στους εργαζομένους του πρώην MEGA μέχρι την πλήρη δικαίωσή τους και την καταβολή του συνόλου των οφειλομένων» δηλώνουν οι 5 Ενώσεις των ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ