Πρόκληση από τον Ατζούν του Survivor: θα παίξει ποδόσφαιρο στην επέτειο του «Αττίλα» στα κατεχόμενα

Πρόκληση από τον Ατζούν του Survivor: θα παίξει ποδόσφαιρο στην επέτειο του «Αττίλα» στα κατεχόμενα

Για μια ακόμα φορά ο παραγωγός του Survivor και προσωπικός φίλος του Ερντογάν (φωτο) προκαλεί τους Έλληνες - Μετά τις πρόσφατες διχαστικές δηλώσεις του για το Αιγαίο, ήρθε η ώρα του φεστιβάλ του ψεδοκράτους.

Πρόκληση από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος θα συμμετάσχει σε ποδοσφαιρικό αγώνα κατά τη διάρκεια φεστιβάλ για την επέτειο της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 17-18-19 Ιουλίου και θα φέρει τον τίτλο "Διεθνές φεστιβάλ Πολιτισμού και Αθλητισμού Βόρειας Κύπρου". Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Ερντογάν τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα πάει στο γήπεδο "Ατατούρκ" της κατεχόμενης Λευκωσίας όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ πολιτικών και διασημοτήτων, ανάμεσά τους και ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο βασικός λόγος για τη διοργάνωση ενός τέτοιου μεγάλου φεστιβάλ για πρώτη φορά είναι η εκλογή του Ερσίν Τατάρ, με την υποστήριξη της κυβέρνησης στην Τουρκία, ως προέδρου της κατεχόμενης Κύπρου στις εκλογές που διενεργήθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο. Αυτό το φεστιβάλ επιδιώκει να δείξει πως η Τουρκία και το ψευδοκράτος θα συνεργάζονται πιο στενά στο εξής.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα "Espresso"

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ