Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Το μυστικό που θα αποκαλύψει ο Μιλτιάδης θα “γκρεμίσει” τον κόσμο του Δούκα

Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Το μυστικό που θα αποκαλύψει ο Μιλτιάδης θα “γκρεμίσει” τον κόσμο του Δούκα

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε μια μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στον Δούκα....

Στο “Πρω1νό” του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Μίχας έκανε ένα spoiler για τα επόμενα επεισόδια.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε μια μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στον Δούκα και τον Νικηφόρο μετά από μια αποκάλυψη του Μιλτιάδη.

“Ο Δούκας θα αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον συνεταιρισμό, καθώς βρίσκεται σε μια διαρκή πάλη με τους αγρότες. Ο Νικηφόρος, αυτή τη φορά, θα ταχτεί στο πλευρό του πατέρα του. Όμως, θα έρθει μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του Δούκα και του Μιλτιάδη, των δύο αδελφών. Εκεί έρχεται μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη που θα γκρεμίσει στην κυριολεξία τον κόσμο του Δούκα.

Ο Μιλτιάδης του αποκαλύπτει πως ο Νικηφόρος ευθύνεται για το φιάσκο με την βιομηχανική ζώνη και όσα αποκαλύφθηκαν στη συνέχεια. Ο Δούκας μένει άναυδος, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση, δεν ξέρει αν πρέπει να το πιστέψει αυτό ή όχι. Όμως, σε πρώτη φάση αποφασίζει να τηρήσει μια στάση αναμονής. Είναι οργισμένος, είναι έξαλλος με τον γιο του και αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση. Δεν αργεί να έρθει μια πολύ μεγάλη νέα σύγκρουση μεταξύ πατέρα και γιου.”, ανέφερε ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ