Στον "αέρα" το «Πρακτορείο FM 104,9»

Στον "αέρα" το «Πρακτορείο FM 104,9»
Το "Πρακτορείο FM 104,9" ξεκινά στα ερτζιανά της Θεσ/κης στις 31 Αυγούστου στις έξι το πρωί. Μέσα από την χρήση της συχνότητας του ράδιο ΔΕΘ, θα παρακολουθεί βήμα - βήμα τα γεγονότα, με την εγκυρότητα του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.


Ο δ/ντής του "Πρακτορείου FΜ 104,9" Θανάσης Τσίγγανας παρουσιάζει τη νέα προσπάθεια του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου λέγοντας :"Έως τώρα η πιο στερεότυπη έκφραση για τους δημοσιογράφους σχετικά με την προέλευση μιας είδησης είναι "το έγραψε το Πρακτορείο". Εμείς εδώ βάζοντας το πήχη ψηλά, θέλουμε όλοι να λένε "Το είπε το Πρακτορείο"".

Με 220 επαγγελματίες δημοσιογράφους και ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, το "Πρακτορείο FM 104,9" θα βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων και θα παρακολουθεί συνεχώς όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Αποκαλυπτικό, άμεσο, με πρωτότυπα ένθετα για όλη την οικογένεια, για τον αθλητισμό κ.α., το νέο ραδιόφωνο της πόλης θα καταγράφει το σφυγμό των γεγονότων και τις θέσεις των πρωταγωνιστών τους στην Πολιτική, στην Οικονομία στον Πολιτισμό, στην Τεχνολογία και στον Αθλητισμό. Κι όλα αυτά, με έμφαση στην κοινωνία της Βόρειας Ελλάδας και στα προβλήματά της.

Συνεντεύξεις με καταξιωμένους δημιουργούς της Μουσικής, του Θεάτρου, της Λογοτεχνίας και του Κινηματογράφου θα εμπλουτίζουν το πρόγραμμα του σταθμού, σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των ακροατών.

Θα γίνει βήμα έκφρασης για τις επιχειρήσεις και τους φορείς τους, ιδίως της Βόρειας Ελλάδας και θα ανοίξει τα μικρόφωνα στους εργαζόμενους, στις επαγγελματίες, στους φοιτητές, στο χώρο της εκπαιδευτικής και πανεπιστημιακής κοινότητας. Ειδικά οι φοιτητές του ΑΠΘ θα έχουν το δικό τους βήμα στο "Πρακτορείο FM", όπου θα μπορούν να αναπτύσσουν δημοσία τις επιστημονικές και κοινωνικές ανησυχίες τους.

Oι ακροατές του από την Αττική και τον υπόλοιπο κόσμο θα μπορούν ν΄ ακούν το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ