Από σήμερα οι αιτήσεις για τις 465 προσλήψεις στην ΓΓΔΕ

Από σήμερα οι αιτήσεις για τις 465 προσλήψεις στην ΓΓΔΕ
Ανοίγει η αυλαία σήμερα για την υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη 2Κ/2015 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 465 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θαπρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, έως τις 17 Ιουνίου 2015.

Η συμμετοχή στη διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, έως και τις 22 Ιουνίου 2015, ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ
Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ/2015
ΤΘ 14.308
Αθήνα ΤΚ 11510

Από το ΑΣΕΠ επισημαίνεται ότι για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψηφίους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα, προκειμένου να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτησή τους, καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής της.

Επίσης, σημειώνεται ότι το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ στο τηλέφωνο 2131319100.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ