Βρούτσης: "Κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης" το δημοσίευμα για τον ΟΑΕΔ

Βρούτσης: "Κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης" το δημοσίευμα για τον ΟΑΕΔ
«Κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης» χαρακτηρίζει το δημοσίευμα περί «σχεδίου ξαφνικού θανάτου του ΟΑΕΔ» ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας ο υπουργός Εργασίας, κ. Γιάννης Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

...«Μόνο ως προϊόν δημοσιογραφικής αφέλειας ή σκόπιμου αποπροσανατολισμού μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό ανυπόστατο δημοσίευμα περί «σχεδίου ξαφνικού θανάτου του ΟΑΕΔ».

Ουσιαστικά πρόκειται για «κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης» που υπονομεύει την εθνική προσπάθεια στον κρίσιμο τομέα της αντιμετώπισης της ανεργίας, αναφέρει ο υπουργός.

Αναφερόμενος στην ενίσχυση του ΟΑΕΔτο τελευταίο διάστημα λέει «αφενός μέσα από τη διαχείριση αυξημένων κοινοτικών πόρων για τη δημιουργία προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης και αφετέρου μέσα από την ισχυροποίηση και βελτίωση των δομών του στους κρίσιμους τομείς της επαγγελματική κατάρτισης και μαθητείας».

«Τώρα που τα πράγματα βελτιώνονται σε όλους τους τομείς για την πατρίδα μας, εκτός από περίεργο είναι και ύποπτο που κάποιοι προσπαθούν με ανύπαρκτα επικοινωνιακά εφευρήματα να δηλητηριάζουν την Κοινή Γνώμη» σημειώνει ο κ. Βρούτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ