LinkedIn:Έφθασε το 1 δισ. μέλη και προσθέτει λειτουργίες AI για όσους αναζητούν εργασία

LinkedIn:Έφθασε το 1 δισ. μέλη και προσθέτει λειτουργίες AI για όσους αναζητούν εργασία

Περίπου το 80% των πρόσφατων μελών εγγράφονται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με την εταιρεία

Το LinkedIn, το επιχειρηματικό κοινωνικό δίκτυο που ανήκει στη Microsoft, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο μέλη και προσθέτει περισσότερες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης για χρήστες που πληρώνουν.
Ξεπερνώντας το όριο του δισεκατομμυρίου χρηστών, το LinkedIn - όπου τα μέλη διατηρούν ένα βιογραφικό προφίλ της εκπαίδευσης, της εργασιακής εμπειρίας και των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων - στην κορυφαία εφαρμογή των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης που περιλαμβάνουν ανταγωνιστές όπως το Meta Platforms.
Περίπου το 80% των πρόσφατων μελών εγγράφονται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με την εταιρεία.

Το LinkedIn έχει ένα δωρεάν επίπεδο, αλλά προσφέρει και συνδρομές. Τα μέλη της βαθμίδας των 39,99 δολαρίων το μήνα θα λάβουν νέες δυνατότητες AI που μπορούν να πουν σε έναν χρήστη, ο οποίος μπορεί να κάνει δεκάδες αγγελίες εργασίας, εάν είναι καλός υποψήφιος με βάση τις πληροφορίες στο προφίλ του.

Το σύστημα μπορεί επίσης να προτείνει αλλαγές προφίλ για να κάνει τον χρήστη πιο ανταγωνιστικό για μια θέση εργασίας.
Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να περάσουν «από αυτό που παλιά έβλεπαν απλώς μια δουλειά και αισθάνονταν ανασφάλεια στο να μπορούν να κάνουν τεράστια πρόοδο σε μία μόνο συνεδρία, μέχρι την αλληλεπίδραση», δήλωσε ο Tomer Cohen, Chief Product Officer του LinkedIn. σε μια συνέντευξη.

Το LinkedIn παρουσίασε επίσης την Τετάρτη ένα κουμπί που θα συνοψίζει τις μεγάλες αναρτήσεις σε μερικά βασικά σημεία προσαρμοσμένα για κάθε χρήστη, για παράδειγμα δίνοντας σε έναν επαγγελματία πωλήσεων διαφορετικό πακέτο από έναν χρηματιστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ