Παπαστράτος: Η Λένα Πλαΐτη αναλαμβάνει γενική διευθύντρια Επικοινωνίας

Παπαστράτος: Η Λένα Πλαΐτη αναλαμβάνει γενική διευθύντρια Επικοινωνίας

Η Λένα Πλαΐτη, μέχρι σήμερα διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Παπαστράτος, αναλαμβάνει καθήκοντα γενικής διευθύντριας Επικοινωνίας της εταιρείας.    

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, διαθέτοντας πολυετή διεθνή και τοπική εμπειρία σε θέσεις ευθύνης, με αντικείμενο την στρατηγική εταιρική και εμπορική επικοινωνία, τη διαχείριση ΜΜΕ και την ανάπτυξη ψηφιακών μέσων, και έχοντας μακρόχρονη πορεία στη βιώσιμη ανάπτυξη, η Λένα Πλαΐτη εντάχθηκε στην ομάδα της Παπαστράτος τον Μάιο του 2021. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων (ALBA Graduate Business School) και ψηφιακών μέσων (Digital Marketing Institute).

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, σημείωσε: «Από την πρώτη στιγμή της ένταξής της στην οικογένεια της Παπαστράτος, η Λένα αποδείχθηκε μια πολύτιμη συνεργάτιδα με στρατηγική σκέψη και σφαιρική γνώση τόσο των ΜΜΕ όσο και των νέων, ψηφιακών τεχνολογιών. Η πολύπλευρη επαγγελματική διαδρομή της, εντός και εκτός Ελλάδας, έρχεται να προσθέσει αξία και να συμβάλλει στο όραμά μας για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις του νέου της ρόλου και της εύχομαι ολόψυχα κάθε καλό στα νέα καθήκοντά της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ