Στα βόρεια προάστια επεκτείνεται το Wolt Market

Στα βόρεια προάστια επεκτείνεται το Wolt Market

Στα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market έχει τοποθετηθεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων με 2.000 κωδικούς

Το δεύτερο dark store προστέθηκε στο δίκτυο της Wolt και πλέον από το Μαρούσι θα εξυπηρετεί τη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για άμεση παράδοση προϊόντων σούπερ μάρκετ στα βόρεια προάστια.

Οι πελάτες της Wolt μπορούν πλέον να κάνουν τις παραγγελίες τους για όλα τα ψώνια σούπερ μάρκετ, μέσω του Wolt Market, με την παραγγελία τους να φτάνει στην πόρτα τους σε 20-30 λεπτά.

Στα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market έχει τοποθετηθεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων με 2.000 κωδικούς που διαρκώς εμπλουτίζεται και καλύπτει όλες τις ανάγκες, όπως τρόφιμα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά προς ζύγιση, συσκευασμένα προϊόντα όπως τυριά, αλλαντικά και κρέας, αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, χαρτικά και πολλά ακόμα. Η τεχνολογική υπεροχή της εφαρμογής σε συνδυασμό με τις παραδόσεις 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 09:00 έως τις 00:00 και τη δυνατότητα live tracking της παραγγελίας, επιτρέπει στους πελάτες της Wolt να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Επίσης, παρέχεται ο προγραμματισμός της παράδοσης της παραγγελίας για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση, ενώ και οι συναλλαγές μπορούν να γίνουν με κάρτα ή με μετρητά.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται από το νέο dark store είναι: Παπάγου, Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Γέρακας, Μελίσσια, Βριλήσσια, Μαρούσι, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Χαλάνδρι, Χολαργός, Γαλάτσι και Νέα Ιωνία. Σημειώνεται ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες προσφέρεται δωρεάν διανομή για κάθε παραγγελία από το Wolt Market.

«Συνεχίζουμε τη δυναμική ανάπτυξη του Wolt Market με ένα ακόμη dark store στην Αττική, ενώ επεξεργαζόμαστε σχέδια για την περαιτέρω γεωγραφική επέκταση» δήλωσε ο Δημήτρης Καρέλος, γενικός διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα και πρόσθεσε: «Αφουγκραζόμαστε τις καταναλωτικές ανάγκες και προσαρμοζόμαστε στις προτιμήσεις των καταναλωτών, προσφέροντάς τους καθημερινά περισσότερες επιλογές πάντα με την ασφάλεια και την ταχύτητα της Wolt».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ