Νέα άφιξη στην ελληνική αγορά online ντελίβερι

Νέα άφιξη στην ελληνική αγορά  online ντελίβερι

Ο... πύραυλος της Rocket επιχειρεί να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά ντελίβερι.

Η Rocket, μια νέα υπηρεσία online παραγγελίας και διανομής φαγητού κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά, μετά το επιτυχημένο της λανσάρισμα σε Ουκρανία, Ολλανδία, Κύπρο και Γαλλία. Μέσω της εύχρηστης εφαρμογής της για smartphones, και έχοντας θέσει ως προτεραιότητα να προσφέρει βέλτιστη εμπειρία όχι μόνο στους πελάτες αλλά και στους συνεργάτες της, η Rocket δεσμεύεται να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση και ασυναγώνιστα προνόμια τόσο στους καταναλωτές όσο και στα συνεργαζόμενα καταστήματα εστίασης.

Η Clementine Joly, Διευθύντρια Marketing Ευρώπης δήλωσε σχετικά: «Σχεδιάσαμε τη στρατηγική επέκτασής μας έπειτα από εκτενή έρευνα που πραγματοποιήσαμε, σε συνεργασία με την PWC. Η Αθήνα βάσει διαφόρων κριτηρίων αναδείχθηκε ως ευκαιρία, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε το πρώτο βήμα ξεκινώντας από τη δημοφιλή περιοχή του Χαλανδρίου, όπου υπάρχουν πολλά καταστήματα εστίασης και εστιατόρια. Μία από τις κύριες προτεραιότητές μας είναι να αναπτύξουμε ισχυρούς δεσμούς με τα εστιατόρια της πόλης. Καθώς γνωρίζουμε ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος για τους επιχειρηματίες του κλάδου, διασφαλίζουμε ένα συμφέρον σύστημα προμηθειών με απώτερο σκοπό να τους αποφέρουμε μεγαλύτερα κέρδη. Στόχος μας είναι να παρέχουμε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό γρήγορα, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Στη Rocket, πιστεύουμε στην ανθρωποκεντρική υποστήριξη των συνεργατών μας και έχουμε ως προτεραιότητα την επιτυχία των συνεργαζόμενων καταστημάτων του δικτύου μας».

Για το επόμενο διάστημα, ο στόχος είναι να ενταχθεί πληθώρα καταστημάτων εστίασης, που θα παρέχουν μεγάλη ποικιλία επιλογών στους καταναλωτές. Σε αυτή την κατεύθυνση και προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη και στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ήδη τα καταστήματα που έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα της Rocket επωφελούνται της υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και των ανταγωνιστικών προνομίων που παρέχει η πλατφόρμα, μεταξύ των οποίων χρέωση χαμηλότερων προμηθειών, συμβουλευτικές υπηρεσίες marketing και προώθησης στα social media και επαγγελματική φωτογράφιση γευμάτων και πιάτων.

Διαθέσιμη σε Android και iOS, η εύχρηστη εφαρμογή της Rocket καθιστά την παραγγελία φαγητού πιο εύκολη από ποτέ. Ο χρήστης εγγράφεται στην υπηρεσία συμπληρώνοντας απλά τη διεύθυνση του και ο κατάλογος καταστημάτων και επιλογών εμφανίζεται αμέσως στην οθόνη, προκειμένου να μπορεί να επιλέξει εύκολα και γρήγορα το γεύμα ή ρόφημα της αρεσκείας του μέσα σε λίγα απλά βήματα. Ένα γρήγορο μενού σε μορφή carousel διευκολύνει ακόμα περισσότερο την επιλογή, εμφανίζοντας πρώτες τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες γευμάτων για γρήγορη πρόσβαση, ενώ ελκυστικές προσφορές και εκπτώσεις παρουσιάζονται στους χρήστες σε καθημερινή βάση.

Γιατί Rocket;

✔ Καθαρές τιμές, χωρίς ελάχιστη παραγγελία, χωρίς κρυφές χρεώσεις -ανταγωνιστικές προμήθειες!

✔ Γρήγορες και εύκολες παραγγελίες, σε λίγα απλά βήματα!

✔ Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα! Δωρεάν παράδοση!

✔ Ανακυκλώσιμα υλικά, προαιρετική χρήση πλαστικού σερβίτσιου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ