Φρένο στις ενδοεταιρικές διενέξεις με έργο του ERASMUS+

 Φρένο στις ενδοεταιρικές διενέξεις με έργο του ERASMUS+

 

Συνεργασία έξι ευρωπαϊκών οργανισμών

«Φρένο» στις ενδοεταιρικές προστριβές και διενέξεις, που τελικά ρίχνουν την απόδοση των εργαζομένων, φιλοδοξούν να βάλουν έξι ευρωπαϊκοί οργανισμοί και φορείς, μεταξύ των οποίων και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), μέσω της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης των διευθυντικών στελεχών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η συνεργασία των έξι οργανισμών γίνεται στο πλαίσιο του έργου TRUST Leaders, που χρηματοδοτείται από το κοινοτικό πρόγραμμα ERASMUS+. Στόχος του έργου είναι, μέσα από μια σειρά καταρτίσεων, coaching και εξειδικευμένου εκπαιδευτικού υλικού, να συνεισφέρει στη δημιουργία υγιών σχέσεων μέσα στις επιχειρήσεις/οργανισμούς.

Απώτερος σκοπός είναι να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης και αγαστής συνεργασίας, που θα οδηγήσει σε αύξηση της απόδοσης των εργαζομένων, ανάπτυξη θετικής συμπεριφοράς, χτίσιμο Συναισθηματικής Νοημοσύνης κι απόκτηση των ιδιοτήτων που χαρακτηρίζουν έναν «manager» εμπιστοσύνης.

Ο ΣΕΒΕ συμμετέχει στο TRUST Leaders μαζί με εταίρους από τη Μ. Βρετανία, Ιρλανδία, Ισπανία Ιταλία και Ελλάδα. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα (στην αγγλική γλώσσα) υπάρχουν διαθέσιμες εδώ: https://mediationskills.co.uk/trust-leaders/.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ