Υπογραφή της χάρτας διαφορετικότητας από την Lidl Ελλάς

Υπογραφή της χάρτας διαφορετικότητας από την Lidl Ελλάς

Η Lidl Ελλάς δεσμεύεται να ενδυναμώνει καθημερινά τη μοναδικότητα των ανθρώπων της

Η Lidl Ελλάς προχώρησε πρόσφατα στην υπογραφή της χάρτας διαφορετικότητας (DiversityCharter), μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον του ελληνικού επιχειρείν.

Η χάρτα διαφορετικότητας προωθείται στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2004, ενώ στην Ελλάδα η εφαρμογή της ξεκίνησε το 2019 από τo Σωματείο Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ).

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, Μέλος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού της Lidl Ελλάς, η οποία και υπέγραψε τη χάρτα διαφορετικότητας διαδικτυακά με τον Σταύρο Μηλιώνη, Πρόεδρο ΔΣ του ΚΕΑΝ & Ιδρυτή του Diversity Charter Greece, δήλωσε σχετικά: «Για εμάς στη Lidl Ελλάς, η ίση αντιμετώπιση όλων είναι ανέκαθεν ενσωματωμένη στην κουλτούρα μας. Κάθε είδους διάκριση ήταν και είναι κάτι ανεπιθύμητο για εμάς. Δίναμε, δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους. Υπάρχουν ιστορίες ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας μας που το επιβεβαιώνουν».

Η Lidl Ελλάς δεσμεύεται να ενδυναμώνει καθημερινά τη μοναδικότητα των ανθρώπων της, να ενθαρρύνει τη διαφορετικότητά τους και να διασφαλίζει ότι θα βρίσκονται σε ένα εργασιακό περιβάλλον φιλικό, χωρίς διακρίσεις για όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ