Η ελληνική φέτα που αναδείχθηκε ως το καλύτερο γαλακτοκομικό προϊόν στην Αγγλία

Η ελληνική φέτα που αναδείχθηκε ως το καλύτερο γαλακτοκομικό προϊόν στην Αγγλία
Μία ακόμη σημαντική, διεθνή διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ στο πλαίσιο των φετινών International Cheese Awards.

Συγκεκριμένα, η νέα καινοτομία της εταιρείας, η Φέτα Π.Ο.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ με 40% λιγότερο αλάτι, αναδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα, νέα γαλακτοκομικά προϊόντα που πωλούνται αυτή τη στιγμή στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ ταυτόχρονα κατέκτησε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Τυριά με οφέλη για την υγεία».

Η τεχνογνωσία, η τεχνολογία και η άρτια εξοπλισμένη μονάδα παραγωγής της ΗΠΕΙΡΟΣ, σε συνδυασμό με την έμπνευση, το μεράκι και την αφοσίωση των ανθρώπων της, οδήγησαν σε αυτές τις δύο βραβεύσεις για τη φέτα Ήπειρος με 40% λιγότερο αλάτι. Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η φροντίδα των ανθρώπων της ΗΠΕΙΡΟΣ για την παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, οδηγεί επάξια τα προϊόντα στην κατάκτηση μίας θέσης στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως, κερδίζοντας όχι μόνο διεθνή αναγνώριση, αλλά και μία μοναδική θέση στο τραπέζι και στην καρδιά των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.

Τα International Cheese Awards είναι ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους σε εμβέλεια σχετικούς θεσμούς παγκοσμίως. Έχει ιστορία 114 ετών, στηρίζεται στη γνώση και την πείρα αναγνωρισμένων κριτών και επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων και διεξάγεται κάθε χρόνο, στο Nantwich της Αγγλίας, στο πλαίσιο της ομώνυμης έκθεσης αγροτικών προϊόντων και παραγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ με 40% λιγότερο αλάτι, με τη μεστή και αυθεντική γεύση, παράγεται με 100% φυσικό τρόπο από αιγοπρόβειο γάλα, έχοντας όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν τυρί Π.Ο.Π..