Ο Γερμανός δίνει τα χέρια με Ιαπωνικό τεχνολογικό κολοσσό

Ο Γερμανός δίνει τα χέρια με Ιαπωνικό τεχνολογικό κολοσσό
Την αποκλειστική συνεργασία τους για τη διάθεση των τηλεοράσεων Hitachi στην ελληνική αγορά ανακοίνωσαν σήμερα, σε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Τύπου, η Westnet Distribution, συμφερόντων Πάνου Γερμανού και ο ιαπωνικός κολοσσός Hitachi.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» υψηλόβαθμα στελέχη της Hitachi από τις διοικήσεις Αγγλίας και Ιαπωνίας, παρουσιάζοντας οι ίδιοι όλες τις σειρές τηλεοράσεων (σειρές B, Z και Ultra).

O διευθύνων σύμβουλος της Westnet, Ρόμπι Μπουρλάς, δήλωσε: «Η αποκλειστική μας συνεργασία με τη Hitachi αποτελεί ένα ακόμα σκαλοπάτι εξέλιξης στη στρατηγική μας και εξασφαλίζει για τους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα στην κατηγορία των τηλεοράσεων. Είμαστε περήφανοι που ένας παγκόσμιος παίκτης με 100 χρόνια ιστορία εμπιστεύεται τη Westnet για τη διάθεση των προϊόντων του στην Ελλάδα και την Κύπρο».

Από την πλευρά της Hitachi, οι κ.κ. Ρίτσαρντ Μπας, Head of Europe B2C Business και Γιοσιγιούκι Μπάντο, Europe B2C Manager, αναφέρθηκαν στη μεγάλη ευκαιρία που βλέπουν στην ελληνική αγορά για τις τηλεοράσεις Hitachi και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η Westnet, ως αξιόπιστος και ισχυρός συνεργάτης, θα συμβάλει δυναμικά στην ανάπτυξη των προϊόντων τους. Επίσης, υπογράμμισαν ότι με ιστορία που αγγίζει τα 100 έτη και εμπειρία άνω των 50 ετών στην κατασκευή τηλεοράσεων, η Hitachi έχει εξελίξει σε ανώτερο επίπεδο την εμπειρία που προσφέρει σε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Παγκοσμίως και σε 28 ευρωπαϊκές χώρες, το 2015, πωλήθηκαν πάνω από 1 εκατομμύριο τηλεοράσεις, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία οι τηλεοράσεις Hitachi έχουν πάνω από 5% μερίδιο αγοράς.

Ο εμπορικός διευθυντής της Westnet, Γιώργος Δαβιώτης, σημείωσε ότι οι τηλεοράσεις Hitachi θα βρίσκονται άμεσα σε όλο των δίκτυο συνεργατών της Westnet και σε επιλεγμένες αλυσίδες καταστημάτων που εμπορεύονται προϊόντα τεχνολογίας.

Ο Country Manager Greece της Hitachi, Απόστολος Καρύδας, τόνισε ότι η συνεργασία με τη Westnet έρχεται να προσθέσει δυναμικά τις τηλεοράσεις στην προϊοντική γκάμα, που προσφέρει ήδη, μέχρι σήμερα, η Hitachi στην Ελλάδα, στον κλιματισμό και τα ψυγεία για καταναλωτές, αλλά και τις λύσεις για επιχειρήσεις.

Η νέα συνεργασία της Westnet σηματοδοτεί την είσοδό της στην αγορά των τηλεοράσεων και συνάδει με τον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρίας για δημιουργία συνεργασιών με πολλαπλά οφέλη. Όπως αναφέρθηκε, ήδη, από το 2012 έως σήμερα, η Westnet έχει συνάψει σημαντικές συνεργασίες σε επίπεδο αποκλειστικού διανομέα σε διάφορους τομείς δραστηριοποίησής της, επιτυγχάνοντας τη διαρκή ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά διανομής προϊόντων τεχνολογίας και τη διεύρυνση τους μεριδίου της, που πλέον ανέρχεται στο 25%.