ΔΕΗ: Έκτακτη γενική συνέλευση στις 22 Δεκεμβρίου

Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ ορίστηκε για τις 22 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα, και αναμένεται μεταξύ άλλων να συζητηθεί η έγκριση της καταβολής του αναλογούντος φόρου και η αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι καλούνται για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:
Θέμα πρώτο: Έγκριση της καταβολής του αναλογούντος φόρου, με συντελεστή 19%, επί των αφορολόγητων αποθεματικών ύψους 104.885.971,08 Ευρώ, με βάση τις διατάξεις του Νόμου 4172/2013.
Θέμα δεύτερο: Ζητήματα σχετικά με την εφαρμογή της Απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 28.2.2014 για την τιμολόγηση Πελατών Υψηλής Τάσης.
Θέμα τρίτο: Ανακοίνωση προς επικύρωση της εκλογής και Ιδιότητας νέου Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.
Θέμα τέταρτο: Επικύρωση του ορισμού, κατ' άρθρο 37 του Ν. 3693/2008, Μέλους της Επιτροπής Ελέγχου.
Θέμα πέμπτο: Ανακοινώσεις και άλλα θέματα.
Η έκτακτη γενική συνέλευση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 11.00 στα γραφεία της ΔΕΗ,Χαλκοκονδύλη 30 στον 6ο όροφο.