Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η πανέμορφη 20χρονη που δολοφόνησαν οι διαρρήκτες (ΦΩΤΟ)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η πανέμορφη 20χρονη που δολοφόνησαν οι διαρρήκτες (ΦΩΤΟ)

Η ρομαντική ιστορία αγάπης που ξεκίνησε σαν όνειρο στην Αλλόνησο και κατέληξε σαν εφιάλτης

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από τις αποκαλύψεις για το φριχτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα 20χρονη μητέρα ενός παιδιού - Σε κατάσταση σοκ ο πιλότος σύζυγος της - Πως η ιστορία αγάπης μεταξύ του Μπάμπη και της Καρολίνας κατέληξε σε εφιάλτη.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλοννήσου απ΄τον φόνο της 20χρονης Καρολίνας στα Γλυκά Νερά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, του magnesianews.gr, η οικογένειά της ζει στο νησί, το οποίο εξακολουθούσε να επισκέπτεται η άτυχη νεαρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στα Γλυκά Νεκρά: Νεκρή γυναίκα δίπλα στο μωρό της, δεμένος ο σύζυγός της, κρεμασμένος ο σκύλος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς της άτυχης κοπέλας (βρετανικής καταγωγής ο πατέρας και η μητέρα της με καταγωγή από τις Φιλιππίνες) που ζουν και δραστηριοποιούνται στο νησί, αν και κατάγονται από άλλες χώρες, ενώ και η 20χρονη που είχε γεννηθεί στο νησί το οποίο υπεραγαπούσε, το επισκέπτονταν συχνά και αφότου παντρεύτηκε.

Όλοι όσοι γνωρίζουν την οικογένεια αλλά γνώριζαν και την Καρολίνα, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για όλα τα μέλη της οικογένειας. Δεν είναι τυχαίο, ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου, είναι συγκλονισμένη.

Η ιστορία αγάπης που ξεκίνησε σαν όνειρο και κατέληξε εφιάλτης


Η ζωή του νεαρού ζευγαριού μέχρι σήμερα ήταν ήρεμη και γεμάτη ταξίδια. Ο 32χρονος πετούσε καθημερινά στα ελληνικά νησιά και προσέφερε στην αγαπημένη του Καρολίνα όλα όσα επιθυμούσε.

Μετά τον γάμο τους το καλοκαίρι στο θέρετρο Praia Do Canavial της Πορτογαλίας ήρθε στον κόσμο και το κοριτσάκι τους, που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Τα δύο παιδιά μοιράζονταν συχνά στα social media φωτογραφίες από τη ζωής τους και τα ταξίδια τους. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, είχαν επισκεφτεί το Ντουμπάι μαζί με το μωράκι τους.

Δυστυχώς όμως, λίγο μετά από την επιστροφή του αγαπημενου ζευγαριού από τις διακοπές του Πάσχα, η μοίρα τους επιφύλασσε μια τραγική κατάληξη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ