Πουλήθηκε το ακριβότερο διαμέρισμα στη Βρετανία -Δείτε πόσο αξίζει

Πουλήθηκε το ακριβότερο διαμέρισμα στη Βρετανία -Δείτε πόσο αξίζει
Ακόμη και σε εποχή κρίσης, οι αγοραπωλησίες πολυτελών ακινήτων φαίνεται ότι συνεχίζονται.


Προ ημερών πωλήθηκε το ακριβότερο διαμέρισμα της Βρετανίας, ενώ αγοραστής φέρεται Ρώσος ή Ουκρανός.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας και πουλήθηκε αντί 140 εκατομμυρίων στερλινών, δηλαδή περίπου 177 εκατομμυρίων ευρώ.
Το penthouse είναι ένα από τα τέσσερα διαμερίσματα του One Hyde Park στο Knightsbridge
Το διαμέρισμα, 1.400 τμ αποτελεί σήμερα το ακριβότερο διαμέρισμα της Βρετανίας και μάλιστα η αξία του θα αυξηθεί περαιτέρω έως και τα 175 εκατ. στερλίνες.
Το penthouse είναι ένα από τα τέσσερα διαμερίσματα του One Hyde Park στο Knightsbridge. Το One Hyde Park θεωρείται σήμερα το ακριβότερο συγκρότημα κατοικιών στον κόσμο. Κατασκευάστηκε από την CPC Group και τον Σείχη Hamad bin Jassim bin Jaber al-Thani, τον πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ.
To One Hyde Park ολοκληρώθηκε το 2011 και απαρτίζεται από 86 διαμερίσματα, ενώ περιλαμβάνει και καταστήματα όπως αυτό της Rolex και της McLaren –προφανώς για… ψώνια της τελευταίας στιγμής.
Οι κάτοικοι έχουν επίσης αποκλειστική πρόσβαση σε Spa, γυμναστήριο, πισίνα και αίθουσα προβολών
Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο σύμβουλο επενδύσεων real estate Charles McDowell, οι αγοραπωλησίες στο κέντρο του Λονδίνου αυξάνονται σε περιοχές που θεωρούνται φιλέτο μέσω εταιρειών ώστε να μπορούν οι αγοραστές να διατηρούν την ανωνυμία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ