Bitcoin: Θα ξεπεράσει τα 80.000 δολάρια λέει ο CEO της Binance

Bitcoin: Θα ξεπεράσει τα 80.000 δολάρια λέει ο CEO της Binance

H προσφορά μειώνεται, ενώ η ζήτηση συνεχίζει να αυξάνεται.

Το Bitcoin πρόκειται να συνεχίσει το ράλι-ρεκόρ του και να ανέβει πάνω από τα 80.000 δολάρια καθώς οι θεσμικοί επενδυτές ρίχνουν περισσότερα χρήματα στα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων, εκτίμησε ο CEO της Binance, Richard Teng.

Η κυκλοφορία των διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων ETFs στο spot Bitcoin στις ΗΠΑ έχει προσελκύσει θεσμικούς επενδυτές και νέες ροές κεφαλαίων, δήλωσε ο Teng σε εκδήλωση στην Μπανγκόκ, σύμφωνα με το Bloomberg. «Μόλις τώρα ξεκινάμε», είπε.

Όπως εξήγησε ο Teng, παλαιότερα είχε υπολογίσει ότι το κρυπτονόμισμα θα τελείωνε το 2024 περίπου στα 80.000 δολάρια, αλλά τώρα πιστεύει ότι το Bitcoin θα ξεπεράσει τα επίπεδα αυτά, καθώς η προσφορά μειώνεται, ενώ η ζήτηση συνεχίζει να αυξάνεται.

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι το ράλι δεν θα είναι «ευθεία γραμμή» και τα σκαμπανεβάσματα θα είναι καλά για την αγορά.

Τo Bitcoin έχει σημειώσει άνοδο 56% φέτος, φτάνοντας στο ιστορικό υψηλό των 73.798 δολαρίων την περασμένη εβδομάδα. Το ράλι έχει πυροδοτήσει ανησυχίες για φούσκα σε ορισμένους επενδυτές, προκαλώντας μια περίοδο αστάθειας και ρευστοποιήσεων στις τελευταίες συνεδριάσεις.

Ο Teng ανέλαβε CEO στην Binance μετά την παραίτηση του συνιδρυτή της, Changpeng Zhao, τον Νοέμβριο, αφότου η εταιρεία οδηγήθηκε σε συμβιβασμό ύψους 4,3 δισ. δολαρίων με τις αρχές των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ