Αυτά είναι τα 10 χειρότερα επαγγέλματα του κόσμου

Αυτά είναι τα 10 χειρότερα επαγγέλματα του κόσμου
Η επιλογή επαγγέλματος είναι μια δύσκολη απόφαση. Κάποιος πρέπει να βρίσκει τι θα κάνει στη ζωή του σκεπτόμενος πως αυτό θα πρέπει να τον γεμίζει και να έχει όρεξη κάθε μέρα να πηγαίνει στο γραφείο.

Συχνά αρκετοί άνθρωποι δεν το καταφέρνουν και πέφτουν στη παγίδα όπου βαριούνται τη καθημερινότητα τους και που η δουλειά τους πια δε τους εκφράζει.

Για την 28η ετήσια αξιολόγηση εργασιών, η ιστοσελίδα CareerCast.com έβγαλε τη λίστα με τα χειρότερα επαγγέλματα βάσει κριτηρίων όπως: το περιβάλλον, το εισόδημα, την προοπτική, και το άγχος.

Το περιβάλλον λαμβάνει υπόψιν τόσο τούς σωματικούς όσο και τους συναισθηματικούς παράγοντες, και τον μέσο όρο των εργατοωρών την εβδομάδα.

Το εισόδημα υπολογίζει τους μισθούς της μεσαίας βαθμίδας και το περιθώριο αύξησης. Η προοπτική ενός επαγγέλματος υπολογίζει τις δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης και αύξηση του μισθού, καθώς και τα ποσοστά ανεργίας. Τέλος, το άγχος λαμβάνει υπόψιν 11 διαφορετικούς παράγοντες συμπεριλαμβανομένων των εξόδων μετακίνησης, τις προθεσμίες, και την αλληλεπίδραση με το κοινό.

Ο ρεπόρτερ εφημερίδας κατετάγη ως η χειρότερη δουλειά για τρίτη συνεχή χρονιά, όπως επίσης και ο εκφωνητής. Ακόμα, στη λίστα βρέθηκαν όσοι εργάζονται στο στρατιωτικό προσωπικό και οι πυροσβέστες.

Ας δούμε την πρώτη δεκάδα με τις χειρότερες δουλειές:

10. Πυροσβέστης
9. Οδηγός ταξί
8. Διαφημιστής
7. Υπεύθυνος Λιανικών Πωλήσεων
6. Pest Control Worker
5. Στρατιωτικό προσωπικό
4. DJ
3. Παρουσιαστής
2. Logger
1. Ρεπόρτερ Εφημερίδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ