Ένα ξυπνητήρι που σταματά να χτυπά μόνο όταν… τραβήξετε selfie

Ένα ξυπνητήρι που σταματά να χτυπά μόνο όταν… τραβήξετε selfie
Μία πρωτότυπη εφαρμογή αφύπνισης έκανε την εμφάνισή της και ζητάει από τον υπναρά χρήστη προκειμένου να σταματήσει να χτυπάει το ξυπνητήρι, να... τραβήξει μία selfie! 

Ο λόγος για το Snap Me Up, μία εφαρμογή για ξυπνητήριη οποία αναλαμβάνει να ξυπνήσει όλους όσους δυσκολεύονται να σηκωθούν το πρωί από το κρεβάτι τους…

Σύμφωνα με το Business Insider, όταν ο χρήστης προγραμματίσει και συντονίσει το ξυπνητήρι του με το Snap Me Up, το επόμενο πρωί, την ώρα που έχει καθορίσει θα ξυπνήσει από έναν δυνατό θόρυβο που δεν θα σταματά, εκτός αν ο χρήστης βγάλει selfie.

Για όσους νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν, η εφαρμογή λειτουργεί και σταματά το ξυπνητήρι μόνο αν η κάμερα εστιάσει σε πρόσωπο.

«Μου είναι δύσκολο να ξυπνάω το πρωί και χρειαζόμουν ένα ξυπνητήρι», αναφέρει στον Business Insider ο Michael Fabozzi, ο 22χρονος μηχανικός, απόφοιτος του Πολυτεχνείου του Μιλάνο που δημιούργησε την εφαρμογή.

«Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να δημιουργήσω μία εφαρμογή πιο κοινωνική και αστεία», σημειώνει και συνεχίζει: «Κάτι που οι άνθρωποι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να ξυπνήσουν με εντελώς διαφορετικό και cool τρόπο».

Η εφαρμογή δεν έχει κόστος και για την ώρα είναι διαθέσιμη μόνο για κινητά Android. Από την ημέρα που κυκλοφόρησε στις 3 Ιανουαρίου, 25.000 άτομα έχουν κατεβάσει την εφαρμογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ