Mετακινήσεις στελεχών στη Vodafone

Mετακινήσεις στελεχών στη Vodafone
Από τη θέση του Διευθυντή Καταναλωτικών Προϊόντων (Consumer Business Unit Director) της Vodafone Ελλάδας, μετακινείται ο

Νίκος Βλαχόπουλος στον Όμιλο Vodafone, στη θέση του Commercial Management Director.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Νίκος Βλαχόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό της Vodafone Ελλάδας το 1999, στην ομάδα Retail Sales. Το 2004 προήχθη σε Consumer Sales Senior Manager και το 2007 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Εταιρικών Πελατών (Enterprise Business Unit Director), ενώ τη θέση του Διευθυντή Καταναλωτικών Προϊόντων κατείχε από το 2010. Καθ ΄όλη τη διάρκεια της πορείας του στη Vodafone Ελλάδας, ο κ. Ν. Βλαχόπουλος συνέβαλε στην προώθηση και τη διαχείριση της εμπορικής στρατηγικής της εταιρείας, ενώ εισήγαγε και ηγήθηκε σημαντικών εμπορικών πρωτοβουλιών, όπως η καθιέρωση των καταστημάτων Vodafone ως το κορυφαίο σημείο λιανικής πώλησης στην ελληνική αγορά και η κατάκτηση ηγετικού ρόλου στον τομέα των εταιρικών πελατών.
Τη θέση του Διευθυντή Καταναλωτικών Προϊόντων αναλαμβάνει ο κ. Αχιλλέας Κανάρης, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Vodafone Ελλάδας το 2009, προερχόμενος από την O2 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Vodafone Ελλάδας, ο κ. Αχιλλέας Κανάρης, ως Trading & Channel Development Senior Manager και μετέπειτα ως Retail Sales Senior Manager και Postpay Segment Senior Manager, έχει διαχειριστεί με επιτυχία τη βελτιστοποίηση των λιανικών πωλήσεων της εταιρείας και ανέλαβε πρωτοβουλίες με στόχο τη κάλυψη των αναγκών των συνδρομητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ