Έκρηξη στα Everest στην πλατεία Βικτωρίας- Μια νεκρή και 4 τραυματίες

Έκρηξη στα Everest στην πλατεία Βικτωρίας- Μια νεκρή και 4 τραυματίες
Μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή, από τον υπόγειο χώρο ταχυφαγείου στην πλατεία Βικτωρίας, στη συμβολή των οδών Χέυδεν και 3ης Σεπτεμβρίου, όπου στις 9:25 σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη και αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η έκρηξη προκλήθηκε ενδεχομένως από φιάλη προπανίου.

Η άτυχη γυναίκα ήταν 42 ετών και λογίστρια που εργαζόταν στους χώρους του υπογείου.

Ο διευθυντής του Γενικού Κρατικού νοσοκομείου κ. Δημοσθένης Κουτσός δήλωσε ότι: «Πριν από μία ώρα μας έφεραν στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα. Τα τρία εξ’ αυτών θα αποχωρήσουν μετά τον έλεγχο στον οποίο θα υποβληθούν, ενώ το τέταρτο άτομο θα κρατηθεί, γιατί έχει εγκαύματα στο πρόσωπο, στα χέρια και πιθανώς μια κάκωση σε έναν τένοντα».

Η ανακοίνωση της εταιρίας

Με βαθιά οδύνη στην εταιρία Everfood A.E., διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος everest στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, μετά από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών, υπογραμμίζει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση.

Το τραγικό θύμα, η Βασιλική Παραστατίδου, εργαζόταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας.

Η διοίκηση της εταιρίας, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της.

Επίσης η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν.

Η διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος, καταλήγει η ανακοίνωση.