Η Wind για 4η χρονιά σε όλη την Ελλάδα με το RUN Greece

Η Wind για 4η χρονιά σε όλη την Ελλάδα με το RUN Greece
Τη σειρά αγώνων πόλης Run Greece παρουσίασε σήμερα το ΣΕΓΑΣ με την WIND που στηρίζει τον θεσμό από την αρχή και για 4η συνεχή χρονιά. Στην εκδήλωση, το «παρών» έδωσαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND κ. Γιώργος Τσαπρούνης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής αγώνων ΣΕΓΑΣ σε δημόσιο δρόμο και βουνό κ. Γιάννης Μαμουζέλος και εκπρόσωποι των πόλεων που συμμετέχουν στο φετινό RUN GREECE.

Παραβρέθηκαν επίσης μεταξύάλλων, ο γιος του αείμνηστου μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη, Δημήτρης και ηπρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Μαρία Πολύζου.

Η φετινή διοργάνωση Run Greece, που καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ το 2013, θα ξεκινήσει από τηΛάρισα στις 27 Μαρτίου. Η συνέχεια θα γραφτεί στο Ηράκλειο 17 Απριλίου, σταΙωάννινα 8 Μαΐου, στην Καστοριά 15 Μαΐου, στην Αλεξανδρούπολη 25 Σεπτεμβρίου καιη αυλαία θα κλείσει στην Πάτρα 9 Οκτωβρίου 2016.

Η WIND, αρχής γενομένης το 2011, συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη του δρομικούκινήματος στην Ελλάδα, τη στήριξη μαζικών αγώνων δρόμου σε όλη τη χώρα καιΠρωταθλητών μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων όπως την Μάγδα Γαζέα, τηνΑναστασία Καρακατσάνη, τον Κώστα Γκελαούζο και τον Μάρκο Γκούρλια.

«Αθλητές που θαυμάζουμε όχι μόνο για το ταλέντο τους, αλλά και για την σκληρήδουλειά, την αφοσίωση, την επιμονή, την προσπάθεια και τους υψηλούς τους στόχους»τόνισε ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND συνεχίζοντας:

«Η WIND συνδέει κάθε αγώνα Run Greece με ενέργειες κοινωνικής αλληλεγγύης.Στηρίζουμε τοπικά φιλανθρωπικά σωματεία που φροντίζουν κυρίως παιδιά που έχουνανάγκη. Μέσα σε 3 χρόνια, έχουμε τη χαρά να έχουμε προσφέρει περισσότερα από115.000€ σε συνολικά 17 τοπικούς κοινωνικούς φορείς».

Ειδικότερα για το πλαίσιο στήριξης του ΣΕΓΑΣ για την υλοποίηση των αγώνων, o κ.Τσαπρούνης ανέφερε: «Είμαστε εκεί και προσφέρουμε στη διοργάνωση τις

Τηλεπικοινωνιακές μας υπηρεσίες, διαθέτοντας το 4G δίκτυο μας, διασφαλίζονταςαπρόσκοπτη επικοινωνία και πρόσβαση στο Internet από το κινητό ή το tablet, με πολύγρήγορες ταχύτητες».

Και κατέληξε: «Είμαστε έτοιμοι λοιπόν, ανυπομονούμε για 4η χρονιά να επισκεφθούμε τιςπόλεις μας, να μοιραστούμε και να αναδείξουμε τις ξεχωριστές ομορφιές που έχει ηκαθεμιά και να ζήσουμε όλοι μαζί καινούριες εμπειρίες»

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η Αναστασία Καρακατσάνη, ο Κώστας Γκελαούζος και οΜάρκος Γκούρλιας, εκπροσώπησαν την αθλητική κοινότητα στο πάνελ και δήλωσαν μετη σειρά τους:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ (Πρωταθλήτρια):

"Ευχαριστώ τη WIND για τη στήριξη της. Είναι αγώνες που ο κόσμος συμμετέχειποικιλοτρόπως, μας ενισχύει σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία με προβλήματα καιελλείψεις χώρων προπόνησης. Τα τελευταία χρόνια ο Στίβος παρουσιάζει μια πτώση κάτιπου πιστεύω θα αλλάξει. Καλούμε τους κατοίκους των πόλεων να έρθουν σε αυτή τηγιορτή"

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΕΛΑΟΥΖΟΣ (Πρωταθλητής)

"Θέλω όλος ο κόσμος να δει την προσπάθεια που καταβάλλω να πετύχω τους στόχουςμου. Επενδύουμε πολλά από το μέλλον μας, ρισκάρουμε αρκετά. Ο αθλητής όταν τρέχει10 χιλιόμετρα γίνεται εσωστρεφής και τέτοιοι αγώνες τον βοηθούν να αλλάξει στάση καισυμπεριφορά".

ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ (Πρωταθλητής)

"Η συνεργασία ΣΕΓΑΣ-WIND αποτελεί εχέγγυο και εγγύηση για την αρτιότητα τωναγώνων. Επιθυμία μου είναι να δείξουμε στην κοινωνία την προσπάθεια μας και τιςικανότητες μας"