Χορός εκατομμυρίων και στην Ελλάδα για το Star Wars

Χορός εκατομμυρίων και στην Ελλάδα για το Star Wars
H …Δύναμη ξύπνησε την όρεξη και των Ελλήνων κινηματογραφόφιλων οι οποίοι παρά τις εορτές των Χριστουγέννων τίμησαν δεόντως την υπερπαραγωγή της Lucas Films.

Μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες προβολής κόπηκαν περισσότερα από 137.000 εισιτήρια. Η ταινία που ξεκίνησε να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες την Παραμονή των Χριστουγέννων θα γράψει ιστορία ως το καλύτερο άνοιγμα ταινίας σε Σαββατοκύριακο Χριστουγέννων, καθώς συγκέντρωσε στο πρώτο 4ήμερο προβολής περισσότερα από 137.000 εισιτήρια σε πανελλαδικό δίκτυο κυκλώματος (συνολικά 163 αίθουσες).

Πρόκειται για το 2ο καλύτερο άνοιγμα Σαββατοκύριακου για το 2015, το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα ταινίας Disney των τελευταίων πέντε ετών στη χώρα μας, και το καλύτερο άνοιγμα ταινίας Star Wars όλων των εποχών, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα, με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, το «STAR WARS: Η Δύναμη Ξυπνά» έγινε η πρώτη ταινία που έφτασε ταχύτερα και ξεπέρασε σε εισπράξεις το 1 δις δολάρια παγκοσμίως στις μόλις πρώτες 12 μέρες προβολής της.


Λίγα λόγια για την ταινία

Η Lucasfilm και ο οραματιστής σκηνοθέτης J.J. Abrams ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας ταξιδέουν σε έναν γαλαξία πολύ μακριά από εδώ.

Σκηνοθεσία: J.J. Abrams
Σενάριο: J.J. Abrams, Lawrence Kasdan
Παίζουν: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Max Von Sydow