H χλιδάτη έπαυλη του σχεδιαστή iPod και iPhone (ΦΩΤΟ)

H χλιδάτη έπαυλη του σχεδιαστή iPod και iPhone (ΦΩΤΟ)
Με μισθό εκατομμυρίων, το περίφημο στέλεχος της Apple που κρύβεται πίσω από τον σχεδιασμό των iPhone και iPod δεν θα μπορούσε να μην έχει στην κατοχή του ένα από τα ακριβότερα σπίτια του πλανήτη.

Ο λόγος γίνεται για ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη του περίφημου κολοσσού Apple και σχεδιαστή των iPhone καιiPod, Jonathan Ive ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα από τα ομορφότερα και συγχρόνος ακριβότερα σπίτια στο Σαν Φρανσίσκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οJonathan Ive αγόρασε την πολυτελή έπαυλη έναντι του αστρονομικού ποσού των 17 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το Business Insider, το σπίτι τουJonathan Ive θεωρείται ένα από τα πλέον ιστορικά σπίτια της περιοχής. Σχεδιαστηκε από τον περίφημο αρχιτέκτονα Willis Polk και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 1927. Αποτελείταο από τέσσερις κρεαβατοκάμαρες και επτά μπάνια. Αυτό όμως που κάνει το σπίτι τόσο ξεχωριστό είναι απίστευτη θέα που προσφέρει στον ιδιοκτήτη του.

Όσοι το επισκέπτονται μπορούν να δουν από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια τουτην Golden Gate Bridge, τις φυλακές του Alcatraz και το "παλάτι" των Καλών Τεχνών.

Δείτε φωτογραφίες από την ιστορική έπαυλη του ιδρυτή του iPhone και iPod ΕΔΩ