Από το 1993 παρίστανε το γιατρό με πλαστό πτυχίο!

Από το 1993 παρίστανε το γιατρό με πλαστό πτυχίο!
Ο,τι δηλώσεις είσαι, και η ζωή το επιβεβαιώνει με την πιο απίστευτη ιστορία για την ευφάνταστη ελληνική πραγματικότητα.


Πρώην διευθυντής του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου, ο οποίος αποπέμφθηκε πρόσφατα από τη θέση του, ασκούσε από το 1993 με πλαστό πτυχίο την ιατρική.

Εξέταζε ασθενείς και χορηγούσε φάρμακα, ενώ φέρεται να ζητούσε χρήματα για θεώρηση βιβλιαρίων ασθενείας, αλλά και χορήγηση αδειών.

Φέρεται να αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο «La Sapienza» της Ρώμης, αλλά όπως αποδείχτηκε το πτυχίο του ήταν πλαστό. Με πλαστά δικαιολογητικά είχε καταφέρει να πάρει πιστοποίηση από το ΔΙΚΑΤΣΑ, αλλά και να πάρει ειδικότητα Γενικής Ιατρικής στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, «η περίπτωση του συγκεκριμένου γιατρού είχε ξεκινήσει δύο χρόνια πριν, όταν έγινε η καταγγελία. Το καλοκαίρι του 2013 ξεκινήσαμε τη διαδικασία μέσα από τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες και πριν ένα μήνα υπεγράφη η απόφαση της αποπομπής του. Δημοσιεύθηκε πρόσφατα».

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν τον γιατρό να διαθέτει Ferrari και ιδιωτικό τζετ, απάντησε ότι «υπήρχε κάποιος αδικαιολόγητα μεγάλος πλουτισμός του συγκεκριμένου γιατρού που ελέγχεται με ποιο τρόπο συνέβη».

Τόνισε πάντως, ότι δεν φαίνεται να κινδύνευσε η ζωή κάποιου ασθενούς από τη δράση του συγκεκριμένου ιατρού.

Ο πρώην διευθυντής διώκεται και αναζητείται.