Οδικές Συγκοινωνίες: Πόσο στοιχίζει για να διαφημιστείτε σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Οδικές Συγκοινωνίες: Πόσο στοιχίζει για να διαφημιστείτε σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Τον εσωτερικό χώρο των λεωφορείων και των τρόλεϊ διαθέτει πλέον η εταιρία Οδικές Συγκοινωνίες επικαλούμενη "την ορθή αντίληψη του προβαλλομένου μηνύματος, εφόσον ο επιβάτης είναι απαλλαγμένος από εξωτερικούς επιβαρυντικούς παράγοντες που θα μπορούσαν να του αποσπάσουν την προσοχή῾


Οπως αναφέρει η Ο.ΣΥ. "δίνεται πλέον η δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν επικοινωνιακά το επιβατικό κοινό της Αττικής, μέσω της ανάρτησης αφισών στα οχήματα της εταιρείας. Η ΟΣΥ διαθέτει τον εσωτερικό χώρο των οχημάτων της για τοποθέτηση αφισών ενημερωτικού και διαφημιστικού χαρακτήρα στις παρακάτω εναλλακτικές ποσότητες και τιμές αντίστοιχα:
Αριθμός Αφισών (τμχ) 50 100 200 300
Τιμή (ευρώ) 200 350 500 700
Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23%.
Το αντίτιμο θα καταβάλλεται τουλάχιστον μία εργάσιμη ημέρα πριν την ανάρτηση των αφισών. Το μέγεθος των αφισών θα είναι κατά το μέγιστο 40mm x 50 mm και η τοποθέτησή τους θα γίνεται:
Για χρονικό διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών, με δυνατότητα ανανέωσης για ένα ακόμη 15ήμερο.
Στο διαχωριστικό της «πλάτης» του οδηγού και στα πλαϊνά διαχωριστικά της μεσαίας πόρτας των λεωφορείων (εφόσον υπάρχουν).
Στο διαχωριστικό της «πλάτης» του οδηγού και στο οπίσθιο παρμπρίζ των τρόλεϊ.
Σε κάθε όχημα θα επικολλούνται κατά το μέγιστο δύο (2) αφίσες. Το λεκτικό και το δημιουργικό των αφισών θα τυγχάνει έγκρισης από την Ο.ΣΥ. Α.Ε. και η αποστολή του θα γίνεται τουλάχιστον τρεις (2) εργάσιμες ημέρες πριν την ανάρτησή τους στα οχήματα. Οι αφίσες θα αναρτούνται στα οχήματα, το βράδυ της προηγούμενης της ανάρτησης ημέρας, κατά τη διανυκτέρευση των οχημάτων στα κατά τόπους αμαξοστάσια, με φροντίδα και απασχόληση των ενδιαφερομένων και με κολλητική ταινία που δε θα αφήνει κατάλοιπα στις επικολλώμενες επιφάνειες ή θα τις ζημιώνει κατά οποιονδήποτε τρόπο.