Κορυφώνεται η κόντρα Μίχαλου- Κορκίδη με φόντο τις ευρωεκλογές

Κορυφώνεται η κόντρα Μίχαλου- Κορκίδη με φόντο τις ευρωεκλογές
Βαθαίνει η αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕ Αθήνας Κ. Μίχαλου και του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδη, για την συμμετοχή ή όχι επιμελητηριακών μελών στις Ευρωεκλογές.


Μετά την επιστολή του κ. Κορκίδη στον κ. Μίχαλο, με την οποία δήλωσε ότι δεν θα υπακούσει στην απόφαση της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ απάντησε με δική του επιστολή στην οποία σημειώνει: «Οι δικαιολογίες που προβάλλετε για την τελική σας αυτή απόφαση, δεν αντέχουν καμίας κριτικής» και παραθέτει τις δηλώσεις του κ. Κορκίδη με χρονολογική σειρά.
Συγκεκριμένα, στην επιστολή ο κ. Μίχαλος τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «με έκπληξη, η Επιμελητηριακή κοινότητα διάβασε την επιστολή που αποστείλατε σε εμένα προσωπικά, ως προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και την οποία κοινοποιήσατε στους προέδρους των Επιμελητηρίων όλης της χώρας, με την οποία αναιρείτε τη δέσμευσή σας να υλοποιήσετε την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων του Ηρακλείου Κρήτης, για απόσυρση της συμμετοχής σας από το ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος στις Ευρωεκλογές. Θα ήθελα όμως να σας υπενθυμίσω τις δικές σας γραπτές και προφορικές δηλώσεις που διαψεύδουν τους τελευταίους ισχυρισμούς σας και την τελική σας απόφαση να παραμείνετε στη μάχη των Ευρωεκλογών με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».