Στην Αθήνα επιστρέφουν τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας

  Στην Αθήνα επιστρέφουν τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας
Ξεμπλοκάρουν -όπως όλα δείχνουν -οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για όλα τα ανοικτά θέματα, καθώς σήμερα επιστρέφουν στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια.


Με μήνυμα το οποίο εστάλη με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Υπουργείο Οικονομικών, αναφέρεται ότι η τεχνική αντιπροσωπεία της τρόικας φθάνει σήμερα στην χώρα μας και από αύριο ξεκινά επαφές σε Γενικό Λογιστήριο, Τράπεζα Ελλάδος και στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Εργασίας.Οσον αφορά τους επικεφαλείς της τρόικας οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κ.κ. Πόουλ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ, αναμένεται να φθάσουν στην χώρα μας Κυριακή βράδυ ή το αργότερο Δευτέρα πρωί.
Εντωμεταξύ στην Φρανκφούρτη θα μεταβεί αύριο ο Γιάννης Στουρνάρας στο πλαίσιο επαφών που θα έχει με εκπροσώπους του επιχειρηματικού και του τραπεζικού τομέα.
Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Deutsche Bank Γιούργκεν Φίτσεν και το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας (Deutsche Bundesbank). Θα προηγηθεί ομιλία του Έλληνα υπουργού σε γεύμα της Λέσχης Εμπορίου, Βιομηχανίας και Επιστημών της Φρανκφούρτης (Frankfurter Gesellschaft für Handel, Industrie und Wissenschaft), παρουσία 100 εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.