Το γύρο του κόσμου κάνει η επίθεση Κασιδιάρη

Το γύρο του κόσμου κάνει η επίθεση Κασιδιάρη
Στο επίκεντρο βρέθηκε και σήμερα η Ελλάδα αφού τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης ασχολήθηκαν με την επίθεση επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου.

Στα περισσότερα δημοσιεύματα υπάρχει και το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ και πέταξε ένα ποτήρι με νερό σε εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην Ελλάδα, ένας βουλευτής νεοναζί επιτέθηκε σε δυο βουλευτές της αριστεράς, ζωντανά στην τηλεόραση» γράφει η Figaro, που περιγράφει όσα έγιναν στο πλατό και σημειώνει πως « σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή ενδεχομένως να παραμείνει στην βουλή μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου με ποσοστό περίπου 4%».

«Κατά την διάρκεια της εκπομπής, ο διάλογος ήταν έντονος, ο τόνος μνησίκακος, η ατμόσφαιρα εχθρική. Όταν ξαφνικά, ένας εκ των συμμετεχόντων στο πάνελ σηκώνεται για να επιτεθεί στους αντιπάλους του. Ο επιτιθέμενος είναι ένας νεοναζί βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης», γράφει η Monde.

«Έλληνας ακροδεξιός πολιτικός χαστουκίζει αντίπαλο ζωντανά στην τηλεόραση» είναι ο τίτλος του BBC, ενώ η Telegraph γράφει: «Ο εκπρόσωπος της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής χτυπά γυναίκες βουλευτές σε ελληνικό σόου. Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον εκπρόσωπο Ηλία Κασιδιάρη του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή, αφού επιτέθηκε σε δυο γυναίκες βουλευτές της αριστεράς ζωντανά στην τηλεόραση, κατά την διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής».

«Ελλάδα, εκπρόσωπος νεοναζιστικού κόμματος, χτυπά δυο βουλευτές ζωντανά στην τηλεόραση» γράφει στην ιστοσελίδα της η Repubblica και προσθέτει: «Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, η έκπληξη των εκλογών της 6ης Μαΐου, είναι κατηγορούμενος σε υπόθεση ληστείας. Όταν οι βουλευτές της αριστεράς του το θύμισαν, σηκώθηκε και τους άρχισε στις μπουνιές και τα χαστούκια. Η εισαγγελία έχει ζητήσει την σύλληψή του».