Κρέτσος: Έπεσαν οι "μάσκες" με την τροπολογία που ήρθε στη Βουλή

Κρέτσος: Έπεσαν οι "μάσκες" με την τροπολογία που ήρθε στη Βουλή
Με την τροπολογία που ήρθε στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή έπεσαν οι "μάσκες" και οι αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί ‘’υπερυπουργού’’ και ‘’υπουργού της Β. Κορέας’’ ή περί ασχετοσύνης, δήλωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο" ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνιών Λ. Κρέτσος.

Ο γ.γ. σημείωσε ότι και επί ΝΔ ο κ. Θ. Ρουσόπουλος αποφάσιζε για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ τώρα, με την συγκεκριμένη τροπολογία θα αποφασίζει η Βουλή. Ο Λ. Κρέτσος απηύθυνε έκκληση κυρίως προς τη ΝΔ να πάψει να πολιτεύεται με τρόπους που δυναμιτίζουν το περιβάλλον, διότι η ελληνική κοινωνία θέλει να προχωρήσει ο διαγωνισμός με κανόνες ισονομίας για όλους, ακόμα και τους καναλάρχες. Η Ελλάδα δεν πρέπει να χάσει το τρένο της τεχνολογίας αλλά και για λόγους δημοκρατικούς, χρειαζόμαστε βιώσιμα οικονομικά σχήματα στον χώρο τον ραδιοτηλεοπτικό, τόνισε ο γενικός γραμματέας.

Αντί να εστιάσουμε τη συζήτηση για το πώς θα αξιοποιήσουμε το δυναμικό που έχει η χώρα σε τεχνολογικό επίπεδο στις επικοινωνίες, βοηθώντας τομείς όπως η Παιδεία ή και η Υγεία, καθόμαστε και συζητάμε αν θα είναι τέσσερις ή πέντε οι τηλεοπτικές άδειες, κατέληξε ο κ. Κρέτσος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ