Αδ. Γεωργιάδης: «Είμαι στη γραμμή Παναγιώτη Λαφαζάνη»

Αδ. Γεωργιάδης: «Είμαι στη γραμμή Παναγιώτη Λαφαζάνη»
«Είμαι στη γραμμή Παναγιώτη Λαφαζάνη» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνάντηση κορυφής των Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα, που διακινήθηκε χθες και έληξε εντός λίγων ωρών.


Στη συνέχεια, ανέφερε πως μία τέτοια συνάντηση μικρή σημασία έχει, αν είναι να βγουν μια ωραία φωτογραφία, τονίζοντας πως «σημασία έχουν οι πολιτικές».

«Αν ο κ. Τσίπρας είναι έτοιμος να συζητήσει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, τι μέτρα μπορούμε να δεχτούμε στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, τότε «ακούμε με ενδιαφέρον», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι «εφόσον ο κ. Παππάς λέει ότι ο Τσίπρας πρέπει να πάει να πει στον Σαμαρά να παραιτηθεί, τότε γιατί να την κάνουμε μια τέτοια συνάντηση; Για να έχει ένα πλάνο με το Μαξίμου πίσω και να λέει "Σαμαρά παραιτήσου"; Αυτό δεν είναι συνάντηση συναίνεσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ