Κάθε μήνα και περισσότερα ευχαριστώ!!!!

Κάθε μήνα και περισσότερα ευχαριστώ!!!!
Μπορεί να θεωρηθεί κοινότοπο για πολλούς αναγνώστες, αλλά για την ομάδα του Fpress.gr είναι πολύ σημαντικό να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους επισκέπτες του, που μήνα με τον μήνα γίνονται περισσότεροι.

Θα θέλαμε για μία ακόμη φορά να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και κάθε μήνα που περνά οδηγείτε όλο και πιο ψηλά το fpress.gr.
Το έχω ξαναγράψει και θα συνεχίζω να το γράφω ότι εμείς δεν θα μπούμε στη λογική των copypaste «πετυχημένων» sites που έχουν στήσει, ως σύγχρονες γαλέρες, «καταξιωμένοι» δημοσιογράφοι. Πιστεύουμε ότι το πρωτογενές ρεπορτάζ, η συνέπεια και το ήθος, ανταμείβονται. Αργά ίσως, αλλά σταθερά.
Επίσης έχω ξαναγράψει ότι ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν θα μπορούσαμε να δούμε, πριν από δύο χρόνια που ξεκινήσαμε, αυτό που σήμερα είναι πραγματικότητα. Το ότι δηλαδή, το fpress.gr, θα φιλοξενεί πάνω από 350.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα. Αυτό που ξεκίνησε από το μεράκι δύο φίλων, «να στήσουν» ένα χρηστικό οικονομικό site που θα δίνει απαντήσεις στα σύνθετα ερωτήματα που απασχολούν καθημερινά τους πολίτες, να μετεξελίσσεται σε ένα δυναμικό portal, με μια μεγάλη πλέον δημοσιογραφική ομάδα, που δίνει το στίγμα στην οικονομική, επιχειρηματική και πολιτική επικαιρότητα.
Και όμως συνέβη χάρη στην δική σας εμπιστοσύνη, στήριξη και βοήθεια.
Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας συνεχίζουμε δυνατότεροι και χωρίς εξαρτήσεις. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους 352.664 μοναδικούς μας επισκέπτες του Ιανουαρίου!!!!!

Ν.Σ.