Αυτή είναι η χλιδάτη βίλα που αγόρασε «κοψοχρονιά» η Αντέλ από τον Σιλβέστερ Σταλόνε (vid)

Αυτή είναι η χλιδάτη βίλα που αγόρασε «κοψοχρονιά» η Αντέλ από τον Σιλβέστερ Σταλόνε (vid)

«Σκληρό καρύδι» στις διαπραγματεύσεις η Βρετανίδα τραγουδίστρια που έριξε στα μισά τις απαιτήσεις του «Σλάι» .

Στα ακίνητα επενδύει η τραγουδίστρια Αντέλ, αγοράζοντας το εκπληκτικό σπίτι του Σιλβέστερ Σταλόνε για 58 εκατομμύρια δολάρια, μετά από τη γενναία μείωση της τιμής που δέχτηκε ο σταρ των εμβληματικών ταινιών «Ρόκι» και «Ράμπο».

Η έπαυλη βρίσκεται σε μια προστατευμένη περιοχή στο Μπέβερλι χιλς, στο φυλασσόμενο «θύλακα» του North Beverly Park, σε μια έκταση 30 στρεμμάτων, καταλαμβάνοντας ολόκληρη την κορυφή ενός σχεδόν ιδιωτικού λόφου, έχοντας άπλετη και ανεμπόδιστη θέα στον ορίζοντα και γείτονες τους Τζον Μπον Τζόβι, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Έντι Μέρφι, Ροντ Στιούαρτ, Λίζα Βάντερμπαμπ και το ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν.

Η «όαση» της ιδιωτικότητας σχεδιάστηκε από τους Ρίτσαρντ Λάντρι και Έντουαρντ Γκράντσμπαχ, διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια (μαζί με τα δύο υπηρεσίας) και 12 μπάνια. Η πολυτελής κύρια σουίτα περιλαμβάνει σάουνα, χαμάμ και γραφείο με βεράντα.

Στο κύριο διώροφο κτίριο υπάρχουν ένα επίσημο σαλόνι με θέα στο Rodeo Drive και πέρα από αυτό, απίστευτο μπαρ, γυμναστήριο, στούντιο τέχνης, αίθουσες μπιλιάρδου, επαγγελματικού σινεμά και πούρων με σύστημα φιλτραρίσματος αέρα, ενώ σε ένα από τα δωμάτια υπάρχει και ένα μεγάλο άγαλμα του «Rocky» αξίας περίπου 380.000 ευρώ, που είχε φτιαχτεί ως… εφεδρεία αν πάθαινε κάτι εκείνο που εμφανίστηκε στην ταινία.

Υπάρχει επίσης ένας διώροφος ξενώνας με δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και πλήρη κουζίνα του σεφ. Στον τεράστιο κήπο βρίσκονται ένα μεγάλο αίθριο, πισίνα υπερχείλισης, σπα, γηπεδάκι γκολφ και κλιματιζόμενο γκαράζ οκτώ αυτοκινήτων.

Το σπίτι στο λόφο της πιο ακριβής περιοχής στο Λος Άντζελες είχε βγει στην αγορά αρχικά προς 111 εκατ. δολάρια, αλλά καθώς ο Σταλόνε δεν δεχόταν προσφορές και είχε αγοράσει μια άλλη έπαυλη στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα όπου μετακόμισε, για 35,5 εκατομμύρια δολάρια, έριξε την τιμή σταδιακά στα 80 εκατομμύρια δολάρια, μέχρι που η Αντέλ έκανε την επιθετική προσφορά στα 58 εκατομμύρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 33χρονη τραγουδίστρια έχει στην ιδιοκτησία της άλλα 3 σπίτια σχεδόν δίπλα δίπλα στο Λος Άντζελες, δύο σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη, η αξία των οποίων φτάνει περίπου τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με το TMZ, κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία Αντέλ – Σταλόνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ